Özellikle mobil veriden hiç girilmiyor.Turkcell çöktü, müşteri hizmetleri arayınca açılmadan kapanıyor. Turkcell mobil veri ve superonline internet çoğu yere girmiyor, girerse açmıyor.
Terör saldırısı ile ilgili olduğunu düşünüyorum.
Özellikle mobil veriden hiç girilmiyor.Turkcell çöktü, müşteri hizmetleri arayınca açılmadan kapanıyor. Turkcell mobil veri ve superonline internet çoğu yere girmiyor, girerse açmıyor.
Terör saldırısı ile ilgili olduğunu düşünüyorum.
Özellikle mobil veriden hiç girilmiyor.
Uygulamaların kapatılmasının ana nedeni birbirleriyle iletişim kurmalarını engellemek diye düşünüyorumYayın yasağını anlarımda bari uygulamaları kapatmayın sadece haber sitelerini kapatın bence
İnternetin terör örgütü saldırısı ile ne alakası var neden bütün sosyal medya platformaları kısıtladılar ki devletin her zamanınki gibi kolaya kaçıyor ülkede bir sorun olsun hemen internete erişim engeli geliyorYouTube ve Twitter bir anda çöktü girmiyor, terör olayları olduğu için olabilir diye düşünüyorum sizde de var mı böyle bir durum?
Bende fikrinize katılıyorum. Belki Turkcell'de aynı amaçla yapmış olabilir.Uygulamaların kapatılmasının ana nedeni birbirleriyle iletişim kurmalarını engellemek diye düşünüyorum
İnternetin terör örgütü saldırısı ile ne alakası var neden bütün sosyal medya platformaları kısıtladılar ki devletin her zamanınki gibi kolaya kaçıyor ülkede bir sorun olsun hemen internete erişim engeli geliyor.
Keyifleri ne zaman yerine gelirse...Ne zaman kalkar acaba ders çalışmam lazımda video izlicem. Çalışmayınca buraya geldim direkt
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.