Konuyu biraz daha açarmıısn? Nasıl pcdeki interneti?
Onun için ekstra bir cihaza gerek yok ki. Sanırım PCde wifi özelliği yok ve wifi eklemek istiyor? Kendisi bi yazsın bakalım.Hocam şey demek istemiş galiba telefondan mobil veri açınca Wi-Fi olarak paylaşmak (mobil erişim noktası) gibi.
Konuyu biraz daha açarmıısn? Nasıl PC'deki interneti?
IPV6 dalgasından kaynaklı tabletim çoğu uygulamada internete bağlanamadı hatası veriyordu. Çözümü Laptop'dan Hotspot açarak çözüyordum. Cihaz desteği var mı sanmıyorum yazılımla alakalı ve sadece Windows 11'de var diye biliyorum.Zaten modemde wifi yok mu? Neden illa PCden?
![]()
Tp-Link TL-WN727N 150 Mbps Kablosuz USB Adaptö - PttAVM
Tp-Link TL-WN727N 150 Mbps Kablosuz USB Adaptör Tp-Link TL-WN727N 150 Mbps Kablosuz USB Adaptör - 2025www.pttavm.com
Zamanında bunu kullanmıştım ama çoook uzun yıllar önce.
![]()
TP-LINK TL-WN725N 150Mbps NANO USB ADAPTÖR - PttAVM
TP-LINK TL-WN725N 150Mbps NANO USB ADAPTÃR uygun fiyat avantajları ile PttAVM.com'da! SipariÅini hemen ver! - 2025www.pttavm.com
Zaten modemde Wi-Fi yok mu? Neden illa PC'den?
![]()
Tp-Link TL-WN727N 150 Mbps Kablosuz USB Adaptö - PttAVM
Tp-Link TL-WN727N 150 Mbps Kablosuz USB Adaptör Tp-Link TL-WN727N 150 Mbps Kablosuz USB Adaptör - 2025www.pttavm.com
Zamanında bunu kullanmıştım ama çok uzun yıllar önce.
![]()
TP-LINK TL-WN725N 150Mbps NANO USB ADAPTÖR - PttAVM
TP-LINK TL-WN725N 150Mbps NANO USB ADAPTÃR uygun fiyat avantajları ile PttAVM.com'da! SipariÅini hemen ver! - 2025www.pttavm.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.