İnterneti üst kattaki odaya nasıl taşınır?

Ebuuuq

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Ben fiber internetimi üst kata odama taşımak istiyorum modem salonda telefon prizinden fiber kablo geliyor. Üst kattaki odalarda da telefon prizi yok. Acaba direkt internet kablosu diğer prizlerde de toplanıyor mudur toplanıyorsa yukarıda ki odama kablo çekmeden direkt modemi yukarıya çıkartabilir miyim?

Arkadaşlar selam. Ben fiber internetimi üst kata odama taşımak istiyorum modem salonda telefon prizinden fiber kablo geliyor. Üst kattaki odalarda da telefon prizi yok. Acaba direkt internet kablosu diğer prizlerde de toplanıyor mudur toplanıyorsa yukarıdaki odama kablo çekmeden direkt modemi yukarıya çıkartabilir miyim?

Denemeden nasıl bilebilirsin ki modemi al üst kata çık port kabloyu bağla adaptörüde prize tak internet lambası yanarsa tamamdır.

Denemeden nasıl bilebilirsin ki modemi al üst kata çık port kabloyu bağla adaptörüde prize tak internet lambası yanarsa tamamdır.

Ev eski değil bakalım biri prizden internet kablosu geliyor derse olur zaten yaparım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı