İnternetim Hızlı Ama Kablosuz Bağlantı Yavaş

mertckn27

Decapat
Arkadaşlar İnternetim hızlı, ama kablolu kablosuz çok yavaş. Müşteri hizmetlerini aradığımda, hiçbir sorun olmadığını söylüyorlar. İnternet hızım 24 Mbps. Telefondan da çok yavaş, bilgisayarda da çok yavaş. YouTube'a giriyorum, Twitch’e giremiyorum. Oyun oynatmıyor, dün akşam böyle oldu hala devam ediyor. Sorun neden acaba, bilgisi olan var mı? Modemlik mi sıkıntı var? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar İnternetim hızlı, ama kablolu kablosuz çok yavaş. Müşteri hizmetlerini aradığımda, hiçbir sorun olmadığını söylüyorlar. İnternet hızım 24 Mbps. Telefondan da çok yavaş, bilgisayarda da çok yavaş. YouTube'a giriyorum, Twitch’e giremiyorum. Oyun oynatmıyor, dün akşam böyle oldu hala devam ediyor. Sorun neden acaba, bilgisi olan var mı? Modemlik mi sıkıntı var? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Aynı sorun benim de başıma gelmişti. Eğer müşteri hizmetleri sorunu tespit edemediyse arızanın modemde olma ihtimali yüksek.
Bir süre modemi kapalı tutup cihazın soğumasını bekleyip tekrar çalıştırın, ilk açıldığında düzelme olasılığı var.
Eğer cihaz ilk açıldığında 5 10 dakika internette problem yaşamıyorsanız sorun modemdedir başka bir modem ile deneyip emin olduktan sonra yenisi ile değiştirebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı