İnternetim iyi ama bilgisayarımda yavaş

Cole McCree

Hectopat
Yaklaşık bir aydır bilgisayarımı açmadım. Bugün açtığımda internetin bilgisayarımda bir hayli yavaş olduğunu fark ettim. Ama gariptir ki bu yavaşlık sadece Steam'de ve tarayıcıda var. Örneğin Valorant'a girdiğimde 2-3 pingle oynuyorum. Diğer oyunlarda bu şekilde. Ama Steam'de indirmeler yavaş ve tarayıcıda videoların ve sitelerin açılması oldukça uzun sürüyor. Ayrıca nedendir bilmem Technopat'a da giremiyorum ve şu an telefonumdan yazıyorum. Ethernet kablosu sorunludur deyip Wi-Fi adaptör ile bağlandım ama fayda etmedi. Belki benim internetimle ile ilgili bir problemdir deyip komşunun internetine bağlandım ama yine fayda yok. Hız testi yaptığımda rakamlar istediğim değerde çıkıyor. Bu arada Görev Yöneticisi'nden ağ tablo grafiğine baktığımda; hız testi yaparken send ve receive değerlerinin yükseldiğini gördüm ama YouTube'da veya herhangi bir siteye girerken send değeri maksimum 100 KB/s görüyor. Ağ ayarlarını sıfırladım, tarayıcı değiştirdim ama düzelmedi. Son çare format gibi gözüküyor siz ne diyorsunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı