Bilgisayarım internete bağlı fakat Riot Games'in oyunlarına bağlanamıyorum. Aynı şekilde Steam ve Uplay'de çevrim içi olamıyorum. Ekran görüntüsünde Valorant'a girmeye çalışırken veren hata bulunmakta. Kullandığım internet Kablonet.
Bilgisayarım internete bağlı fakat Riot Games'in oyunlarına bağlanamıyorum. Aynı şekilde Steam ve Uplay'de çevrim içi olamıyorum. Ekran görüntüsünde Valorant'a girmeye çalışırken veren hata bulunmakta. Kullandığım internet Kablonet.
Aynı sorun bugün 6 gibi başladı bir anda oyundan attı ne yaptıysam düzelmedi sorun kesinlikle İnternet şirketiyle alakalı. Kablonet kullanıyorum. İnternet hızım ve pingim normal fakat hiçbir oyuna bağlanamıyorum.
Aynı sorun bugün 6 gibi başladı bir anda oyundan attı ne yaptıysam düzelmedi sorun kesinlikle internet şirketiyle alakalı. Kablonet kullanıyorum. İnternet hızım ve pingim normal fakat hiçbir oyuna bağlanamıyorum.
Tam olarak emin olmak için şimdi telefonumdan Wi-Fi ile giriş yapmak istedim olmadı. Mobil veri açıp girmek istediğimde girebildim. İnternet sağlayıcı problemi. VPN değiştirdiğimde geçde olsa girdi ama sonra tekrardan attı sanırım bazı internet sağlayıcıları şu an bir problem yaşıyor.
DNS ayarını değiştirdiğimde giriş kısmını geçtim fakat oyun yüklenme kısmında kaldı error verdi kapattım büyük ihtimal Kablonet ile ilgili bir sorun yarın sabaha kadar bekliyeceğim sorun çözülmez ise müşteri hizmetlerini ararım.