İnternetim yavaşlıyor

Quarter

Hectopat
Daha fazla  
Telefonda Twitch'den canlı yayın izlerken Bluetooth kulaklığımı takınca internet mi yavaşlıyor artık bilmiyorum. Yayını izleyemiyorum o derece donuyor video. Tam geldi diyorum bir daha gidiyor. Bluetooth kulaklığı çıkarınca ya da kulaklığı çıkarmayıp mobil veriye geçince sorunum düzeliyor. Ama evde Wi-Fi varken neden mobil veri ile izleyeyim? Var mı bunun bir çözümü?

Telefon Samsung A51.
Kulaklık Samsung Buds 2

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklık ile Wi-Fi aynı kanalı kullanıyor o yüzden yavaşlıyor 2.4GHz kullanıyordur yüsek ihtimal ile modemde 5GHz ayarı varsa düzeltebilirsiniz.

Kulaklık ile Wi-Fi aynı kanalı kullanıyor o yüzden yavaşlıyor 2.4GHz kullanıyordur yüsek ihtimal ile modemde 5GHz ayarı varsa düzeltebilirsiniz.

Tam olarak nereden yapılıyor peki modemi çok kurcalamam o yüzden bilmiyorum. Ha bir de eğer 5GHz yoksa bu sorundan kurtulamayacak mıyım?

Modemin desteklemesi gerekiyor destekliyor ise aratıp bulabilirsiniz Türk Telekom modemlerinde 2 adet Wi-Fi gözüküyor ama diğer modemleri bilmiyorum.
Hocam modemin o ayarına nereden bakılıyor?

Tam olarak nereden yapılıyor peki modemi çok kurcalamam o yüzden bilmiyorum. Ha bir de eğer 5GHz yoksa bu sorundan kurtulamayacak mıyım?

Hocam ben böyle çözmüştüm böyle çözdükten sonra daha üzerine gitmedim başka bir çözüm yolu olabilir konu hakkında bilgisi olanlar yazar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı