İnternetin kötü olmasına ne yapılabilir?

musabdmr

Centipat
Katılım
2 Ekim 2022
Mesajlar
293
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba efendim, ben 10 senedir 15 Mbps internet kullanıyorum altyapım ADSL olduğundan dolayı bende fiber almak için Turkcell yolunu tuttum ve bana sizde altyapı yok dedi bende sordum işte ne yaparız o da gidin dilekçe verin dedi ben de verdim ve sonucunu bekledim. Ya 3,5 ay oldu yeğenim 1 yaşına girdi bunlar hala bana geri dönüş yapacak. Şimdi kardeşim oyun indirmek istiyor hâliyle ev de kalabalık biraz 2-3-4 günleri buluyor hele 120 GB falansa 4 gün bilgisayar açık kalıyor. Şimdi ne yapsam diye düşünüyorum fikri olan arkadaşlar varsa yazsın şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
internetteki en önemli konulardan birisi evinin içinde ve modeminde kullandığın kablodur, ben türknet kullanıyorum sürekli bu sorunu yaşıyordum 50 kez türkneti aradım artık gerçekten iptal ettirme durumuna geldim ama bir bilirkişi gelip baktığında modem kablosunda ve dışardan eve gelen kablolada sürekli bağ olduğunu(kablo kesik sonra tekrardan bağlanma yani tek kablo şeklinde dğil) olduğunu fark ettik bunu düzelltik şuan çok memnunum. Kabloları elektrikevreni.com | Toptan ve Perakende Elektrik Malzemeleri buradan alabilirsin ben memnunum.
 
İnternetteki en önemli konulardan birisi evinin içinde ve modeminde kullandığın kablodur, ben TurkNet kullanıyorum sürekli bu sorunu yaşıyordum 50 kez TurkNet'i aradım artık gerçekten iptal ettirme durumuna geldim ama bir bilirkişi gelip baktığında modem kablosunda ve dışarıdan eve gelen kablolada sürekli bağ olduğunu(kablo kesik sonra tekrardan bağlanma yani tek kablo şeklinde dğil) olduğunu fark ettik bunu düzelltik şu an çok memnunum. Kabloları elektrikevreni.com | Toptan ve Perakende Elektrik Malzemeleri buradan alabilirsin ben memnunum.

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için deneyeceğim.

Şuradan bir sorgulama yapın bakalım adresinizde neler var görelim.

Kusura bakmayın görmedim mesajı gözümden kaçmış.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2023-11-06-23-07-15-169_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2023-11-06-23-07-15-169_com.android.chrome-edit.jpg
    109,1 KB · Görüntüleme: 8
Son düzenleme:
Estafirullah ama sanki sizin apartmanda altyapı yok başka bir yerden gelmiş gibi görünüyor:) çok enteresan. Bence siz sıfırdan fiber altyapı için dilekçe verin en yakın Türk Telekom müdürlüğüne.
 
Estafirullah ama sanki sizin apartmanda altyapı yok başka bir yerden gelmiş gibi görünüyor:) çok enteresan. Bence siz sıfırdan fiber altyapı için dilekçe verin en yakın Türk Telekom müdürlüğüne.

Hocam dediğim gibi müstakil bir evde oturuyorum bu yüzden dilekçe verdim zaten ama hala aramadılar keşke en yakın Türk Telekom yerine dilekçe verebilsek bana 2 saat uzaklıkta bir merkez Türk Telekom'a veriyorlar.
 

Geri
Yukarı