Steam İnternetin tamamını kullanmıyor

SamsunLee

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba Steam'den oyun indiriyorum ve saniyede 5 MB indiriyor. Görev Yöneticisi'nden baktığım zaman sadece ağ ın %50 sinin kullandığını görüyorum. Neden %100 veya %+80 kullanmıyor? Şimdiden teşekkürler.

Emin olmamakla birlikte görev yöneticisindeki hız 100 Mbps üzerinden kullanım değeri gösteriyor. İnternet hızın neyse ve Steam'de o değeri gösteriyorsa sorun yoktur.

Kral geçen hafta bilgisayara format attım format atmadan önce 10 MB download vardı ve şuıanda 5MB'a kadar düştü.

Görev yöneticisindeki % kapasitesi sizin bilgisayarınızın herhangi bir ağa bağlanırken alacağı maksimum hızdır. İnternetiniz 100 megabit ve bilgisayar 1000 megabit destekliyorsa 100 megabit internet kullanımında %10 gibi bir değer görürsünüz. Bu destekleme kapasiteside kabloyla bağlandıysanız kablonuzun kalitesine ve kablosuz bağlanıyorsanız ethernet kartına göre değişir.
Kral geçen hafta bilgisayara format attım format atmadan önce 10 MB download vardı ve şuıanda 5MB'a kadar düştü.
Geçen haftaya kadar 100. yıla özel 100 megabit internet veriyorlardı sağlayıcılar. Bitişi sanırım sizin format atmanıza denk geldi. Paketiniz 100 megabitse farklı bir sorun olabilir.

Onun dışında 5 MB indirmeniz yaklaşık 40-50 MBPS ye denk geliyor. Bilgisayarınızın 100 desteklediğini düşünürsek görev yöneticisinde %50 kullanım olması normal.

Aynı internet aynı kotada geçen aylarda 10 MB download vardı hocam şu an 5 MB nedense.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntıs123123ı.PNG
    Ekran Alıntıs123123ı.PNG
    31,9 KB · Görüntüleme: 324
  • Ekran Alıntısı123213.PNG
    Ekran Alıntısı123213.PNG
    512,4 KB · Görüntüleme: 345
Aynı internet aynı kotada geçen aylarda 10 MB download vardı hocam şu an 5 MB nedense.
Şuan ki speed test sonucuna göre alman gereken hızları alıyorsun. Speed testte yazanın 10da biri gibi hesaplayabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı