İnternetiniz kaç Mbps?

@CryCasher Bir zahmet bitsin iyi de donanım kurtarmıyor bir yerden sonra. Benim HDD'ye kurulum başlatmam yüzünden 400 Mbps hızı geçemedi indirme. Hadi 10 Gbps oldu diyelim, o hızlara da SATA SSD yetmez, PCI-e SSD'ler bile çoğunlukla kontrolcü veya işlem gücünden dolayı yazmaya uzun süreli yetişemez. 10 Gbps tamam bir yerde ama diğer hızlara şimdilik anlam veremiyorum. Tüketici bazlı bir hız değil onlar şimdilik. Ülkemizde son dönemlerde indirme hızı iyi noktalara geldi zaten. Eskisi gibi devasa fark kalmadı internet hızlarında. Hızı düşük olanlar da çok geçmeden yeni altyapılara erişebilecekler çünkü yatırımlar güzel devam ediyor bu konuda. Tek ve en utanılacak derdimiz bence upload meselesi. O konuda Avrupa ülkeleri bizi ezer atar şu an için.
 
@CryCasher Türkiye içerisinde hizmet veren bir forumda, haliyle Türkiye koşulları değerlendirilir. Gidip Afrika sitelerine test sonucu paylaşıp, niye şaşırdın diyelim o zaman. Üslubu korumak gerekir. Ülke ve ISS belirtmek çok zor bir şey değil. Ülkemizde bir hız artışı tufanı var. Kimisinin hayalindeki hızı kimisi yok parasına alabiliyor yıllardır. Hangi operatörse diye insanlar soru sorabilir, gayet normal. Birkaç mesaj önce de bana yurt dışı edebiyatı yapıyordunuz. Yıllardır görülmeyen "Troll" hizmetini sunar oldunuz. Yine size açıklama yaptım ama oralar orada kalsın. Biz kendimize bakalım şimdilik.
 
@CryCasher Türkiye içerisinde hizmet veren bir forumda, haliyle Türkiye koşulları değerlendirilir. Gidip Afrika sitelerine test sonucu paylaşıp, niye şaşırdın diyelim o zaman. Üslubu korumak gerekir. Ülke ve ISS belirtmek çok zor bir şey değil. Ülkemizde bir hız artışı tufanı var. kimisinin hayalindeki hızı kimisi yok parasına alabiliyor yıllardır. Hangi operatörse diye insanlar soru sorabilir, gayet normal. Birkaç mesaj önce de bana yurt dışı edebiyatı yapıyordunuz. Yıllardır görülmeyen "troll" hizmetini sunar oldunuz. Yine size açıklama yaptım ama oralar orada kalsın. Biz kendimize bakalım şimdilik.

Sirriniz nedir dedi sadece bende yurt disi sir mi oldu dedim abartılacak bir şey yok ki.
 
TurkNet GigaFiber internet kullanıyorum ama kullandığım bilgisayar en fazla 100 mbps destekliyor. Yeni bilgisayar alacağım. Yeni nesil bilgisayarda 950 MBPS falan oluyor. Bu bilgisayar 11 yıllık olduğu için değerler böyle; Eki Görüntüle 1612980
Aslında gigabit hızı destekleyen bir PCI express kartı da alabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı