İnternetsiz oyun tavsiyesi

1 ay civarı internetsiz kalacağım, boyutu aşırı fazla olmayan oyunlar önerirseniz sevinirim. Her türden oyun oynarım. Sistemim akıcı çalıştırsın yeter.
Direkt Steam kütüphanenizi atabilirsiniz, öyle bulması daha kolay oluyor.
Football Manager, 5-6GB boyutu var. yamalarla max 20 olur. (yama kurulması zorunlu değil, logoları falan ekliyorlar.)

Dostum burası kötü be. Fazla eski. Önerebileceklerim:

CoD serisi.
Metro serisi.
GTA V
Mafia serisi.
Hades, Dead Cells (Rogue-like)
Mass Effect serisi.
Deus Ex serisi.
Fallout 4
Elder Scrolls v: Skyrim.
Far Cry 3, Far Cry 4

Oyun dünyasına giriş yapmalısın dost. Artık çıktık o kalitesiz crack oyun devrinden. Afedersiniz de Hello Neighbor, Angry Birds falan oyun değil şu dönemde. Maalesef sistemin elvermediği için güzel ama eski oyunlar önerebilirim. Eski dediğime bakmayın çok sağlam oyunlardır.

Dediğim gibi arkadaşların önerdiği oyunları önermiyorum. Ama siz bilirsiniz elbette. Bu liste sizi 1 ay götürür tertemiz.

Sistemi o kadar kötü değil gibi incelemelerde 720p düşük ayarlarda RDR 2 45 FPS veriyor.

1 ay civarı internetsiz kalacağım, boyutu aşırı fazla olmayan oyunlar önerirseniz sevinirim. Her türden oyun oynarım. Sistemim akıcı çalıştırsın yeter.
Direkt Steam kütüphanenizi atabilirsiniz, öyle bulması daha kolay oluyor.
Mount and blade warband ve bu oyunun modlarıda var onlarda sarar mesela cihat ve haçlılar modu baya iyi mod ottoman empire buda iyi ve ingilizceniz varsa native gold edition öneririm

Herkesin zevki farklıdır dostum. Neden insanların zevk aldığı oyunlara karışıyorsunuz yok çok eski yok oynanmaz yok devri geçti falan anlayamıyorum sizi gerçekten. 😀

Arkadaş oyun önerisi istemiş. Belli ki oyunlar hakkında bir fikir sahibi olmak istiyor. Arkadaş oyun dünyasına giriş yapmak isteyen birine Angry Birds önerince karşı çıkmak durumundayım elbette. Biraz oyundan anlıyorsanız 30 günlük internetsiz oyun tavsiyesi isteyen birine Angry Birds tavsiye edilmeyeceğini anlayabilirsiniz zaten. Tablet götüreceğim Play Store'den oyun önerisi istiyorum dememiş adam PC oyun önerisi istiyorum demiş. Asıl ben sizin bu tavrınızı anlamıyorum :) bu arada öneren sizmişsiniz. Yukarıdaki cümleleri "arkadaş" diye kurmuşum kusra bakmayın. Siz olarak değiştirin lütfen.

Arkadaş oyun önerisi istemiş. Belli ki oyunlar hakkında bir fikir sahibi olmak istiyor. Arkadaş oyun dünyasına giriş yapmak isteyen birine Angry Birds önerince karşı çıkmak durumundayım elbette. Biraz oyundan anlıyorsanız 30 günlük internetsiz oyun tavsiyesi isteyen birine Angry Birds tavsiye edilmeyeceğini anlayabilirsiniz zaten. Tablet götüreceğim Play Store'den oyun önerisi istiyorum dememiş adam PC oyun önerisi istiyorum demiş. Asıl ben sizin bu tavrınızı anlamıyorum :)
Angry Birds bilgisayardada oynanabiliyor zaten? :D Tamam olabilir fakat Hello Neighbor? Oynamayanların çoğu oyuna ön yargıyla yaklaşıyor ama hala efsane bir oyun, eski olması o oyunun iyi olduğunu değiştirmez. :)

Angry Birds bilgisayardada oynanabiliyor zaten? :D Tamam olabilir fakat Hello Neighbor? Oynamayanların çoğu oyuna ön yargıyla yaklaşıyor ama hala efsane bir oyun, eski olması o oyunun iyi olduğunu değiştirmez. :)
Evet hocam baya iyi hello neighbor mesela warbandda öyke eski fakat hayla ozaman lara göre efsane yapılmiş oyun

Zevkle alakasız bir şekilde Hello Neighbor saydıklarımın yanında oyun değil. Çok özür diliyorum saygısızlık ettiysem ama bir deneyin bence yazdıklarımı. Yazdıklarım da oyun dünyasının Nirvana'sı değil ama yine de kaliteli oyunlardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı