Internette adıma açılmış fake hesaplar varsa nasıl bulabilirim?

alyhisa

Hectopat
Katılım
27 Temmuz 2020
Mesajlar
2.021
Makaleler
2
Çözümler
8
Arkadaşlar internet cidden çok garip bir yer. Herkes herkesin her şeyini paylaşabiliyor. Bu yüzden oldukça anonim kalmaya çalışıyoruz ki bende öyleyim. Mesela benim her yerde nickim adım farklıdır Discord'da akolibed, burada chocomint Steam'de bugra aktaş gerçek adım bile değil hiçbir zaman telefonumu paylaşmadım gibi gibi.

Peki ben yaklaşık 3 sene önce, Discord hesabimda bir sunucuda yazılım mühendisi olduğunu sandığım bir kişiye küfür etmiştim adam adımı soyadımı okulumu bile bulmuştu. Küfür ettiğim için mahkemeye vereceğini söylemişti bana.

Ama sonra bir şey olmadı affetti uğraşmadı ve bitti. o günlerde 7-8 ay hiç unutmamıştım. Her neyse ben o adama o zaman ki laptopumdan kamera açıp yüzümü göstermiştim harbiden fotoğrafımı çekmişti. Gördüm SS atmıştı.

Geleyim asıl konuya peki şimdi onun gibi bir olay varsa yüzümün falan fotoğrafı illegal sitelerde dönüyorsa nereden bilebilirim? Çünkü sosyal medyada tamamen illegal olmak istiyorum.

Bu arada bir 30 sayfalık 4Chan vakasından geliyorum :)
 
Erdem Alsırt yüzünden herkesin psikolojisi bozuldu, millet paranoyak olmuş. Akil hocamın dediği gibi Google'da fotoğrafı aratmaktan aratmaktan başka çaresi yok.

Illegal kelimesini siz çok yanlış anlamışsınız..
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı