Rehber İnternette Anonim Ve Güvenli Kalmak

Hocam sosyal medya işi direk dolandırıcılık işine döndü
Direk uğraşmayın erkek iseniz kız hesabı açın.

Eki Görüntüle 1794358

Geçmiş olsun kardeşim yakında kapını çalarlar. (!)
Ellerinde kanıt yok ki. Kötüye kullanmadım hiç birini (DDOS deneme yaptım sadece ve çok kısa sürdü. Site çöktü.). Birde bilgisayarda yok o veriler. Yani benim açımdan sorun yok. Emin ol devlet beceriksiz. Ne kadar ciddiye alırlar bilmem orasını. Birde bu işlemleri yaparken kendimi gizledim. Tor browser olsun. Gizli siteler olsun. CIA bastı girdiğim siteye ama bana bir şey olmadı. Ayrıca KVKK aykırı kullanmadım. KVKK yemeden siteye girmiştim. Beyaz şapkalı olmuştum onu paylaşınca forumda. Sonra devlet görünce KVKK dedi sitesine ve kapattı ama çoktan ifşa olmuştu adam. Hala forumda duruyor.

Son düzenleme:
Dikkat et senin kapıyı çalmasınlar haksız suçlamadan.

Kanka Google'dan aldım resmi ama sen bilirsin.

Dostum devlet beceriksiz değil yanlış anlama devlet yanlısı biri değilim.

Eğer biri sana dava açarsa ya da devlet kurumuna zarar verirsen buraya yazı yazamazdın.
Kendini istediğin gibi gizli olarak bil eğer şikayetçi olurlarsa yine sonun aynı eğer öyle bir şey olmasaydı bütün siber suçlular senin dediğin yöntemi kullansalardı.

Son düzenleme:
Böyle dememin sebebi ddos koruması yok bazı sitelerinde. Ping atınca görüyorsun cloudflare olup olmadığını. Neyse ciddi sandım ben xD. Birde devlet geç fark ediyor. Yani uyandırmayacağını fark etmeyebiliyor. Benim forumda attığım bir mesaj vardı bir forumda. Onu geç fark etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…