Google Fotoğraflar da aynı şekilde, bir giriyorsunuz yüzünüz en ince detayına kadar Google veritabanında. Kaçış yok bundan maalesef.Apple bir de iCloud'dan insanların fotoğraflarını tarıyor. Çok büyük gizlilik sorunları bunlar.
Google fotoğraflar kullanmak zorunda değilsiniz ama ios'ta mecbursunuz fark bu.Google Fotoğraflar da aynı şekilde, bir giriyorsunuz yüzünüz en ince detayına kadar Google veritabanında. Kaçış yok bundan maalesef.
Startpage neden kötülenmiş ve "scam" denilmiş acaba? Böyle yorumlar görünce eklenti yükleyesim gelmedi.Brave+Brave Search
Firefox + Startpage - Ecosia - DDG
Bundan fazlası en çok VPN ve DDG eklentisi olabilir. Fazlasına gerek yok. Brave ve Firefox çerez ve takip konusunda kalanları hallediyor çünkü.
Eklenti olarak kurmayın, Startpage ana sayfasından tarama motoru olarak ayarlayabilirsiniz. Alternatifleri de Ecosia, DDG. Ben şu anda Bing kullanıyorum, gizlilik takıntım yok. Yalnızca Google'ın son zamanlarda scam sayfaları sürekli indekslemesinden bıktım ve Bing arama sonuçlarının Google'dan daha tutarlı ve düzenli olduğunu gördüm.Startpage neden kötülenmiş ve "scam" denilmiş acaba? Böyle yorumlar görünce eklenti yükleyesim gelmedi.
Gerçekten Bing daha mı iyi şuan Google'ye göre?Eklenti olarak kurmayın, Startpage ana sayfasından tarama motoru olarak ayarlayabilirsiniz. Alternatifleri de Ecosia, DDG. Ben şu anda Bing kullanıyorum, gizlilik takıntım yok. Yalnızca Google'ın son zamanlarda scam sayfaları sürekli indekslemesinden bıktım ve Bing arama sonuçlarının Google'dan daha tutarlı ve düzenli olduğunu gördüm.
Evet, en azından kişisel deneyimime göre. Scam sonuç henüz yok, net yanıtlar alıyorum, arama daha hızlı sonuç veriyor.Gerçekten Bing daha mı iyi şuan Google'ye göre?
Evet, en azından kişisel deneyimime göre. Scam sonuç henüz yok, net yanıtlar alıyorum, arama daha hızlı sonuç veriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.