İnternette gezinirken 'indir' isimli bir dosya indi

Egemwn

Centipat
Daha fazla  
İnternette gezinirken bir anda 'indir' isimli dosya inmeye çalıştı o anki korkuyla direkt iptale bastım. Acaba virüs mü korkmaya başladım. Öncesindede bilgisayarı kapatırken 'plugins_nms.exe' diye bir hatayla karşılaştım. Kaspersky'ın bir uygulaması diyorlar ama anlamadım yardım eder misiniz? Şu anda Kaspersky'dan tam tarama yapıyorum.

İnternette gezinirken bir anda 'indir' isimli dosya inmeye çalıştı o anki korkuyla direkt iptale bastım. Acaba virüs mü korkmaya başladım. Öncesindede bilgisayarı kapatırken 'plugins_nms.exe' diye bir hatayla karşılaştım. Kaspersky'ın bir uygulaması diyorlar ama anlamadım yardım eder misiniz? Şu anda Kaspersky'dan tam tarama yapıyorum.
Eğer direkt iptal ettiyseniz indirilmemiştir. Ne gibi yerlerde geziniyordunuz?

Kaspersky'dan aldığım hatayı araştırıyordum. "plugins_nms.exe" error bu siteye tıkladım ve 1 saniye geçmeden indirme bildirimi geldi acaba bu site ile mi alakalı. Ondan öncede 4 tane Technopat sayfasına girdim.
O Kaspersky'nın düzgün çalışmasını sağlayan bir şey. Ama sizde hata vermesi garip geldi.
C:\Program Files (x86)\Kaspersky Lab\Kaspersky Internet Security
Buraya bakar mısınız.

O Kaspersky'nın düzgün çalışmasını sağlayan bir şey. Ama sizde hata vermesi garip geldi.
C:\program files (X86)\kaspersky Lab\Kaspersky ınternet Security.
Buraya bakar mısınız?

Evet buldum o dosyayı.
Açtım hiçbir şey olmadı.
Bu arada yazmayı unuttum indirme bildirimi geldi ve site ilk başta açılmadı ikincide açıldı girdim.

C:\program files (X86)\kaspersky Lab\Kaspersky ınternet Security.
Buraya bakar mısınız?

Şu anda Kaspersky virüs taraması bitti temiz gözüküyor ama şüphelendim durduk yere indir isimli bir dosya inmesi normal değil bence.

Şu anlık bilgisayarımda anormal bir aktivite yok ama hala endişeleniyorum. WhatsApp'ı açtığımda kasıyor bir tek.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı