İnternette güvenli gezinmek için antivirüs programı gerekli mi?

ClydeShelton

Kilopat
Bilgisayarımda dosya alışverişi yapmıyorum, bilinmedik programlar yüklemiyorum yalnızca internette film, dizi, maç yayınları izleyip geziniyorum. Bilinmedik sitelerde maç yayınlarına veya film sitelerine girdiğimde reklamlarla oradan oraya atıyor. Bu şekilde bilgisayara virüs girebilir mi? Antivirüs programı kullanmalı mıyım? Kullanmalıysam ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır hiçbir şey olmaz. Siz bir dosyayı indirip, onay gerip kurmadiginiz sürece güvendesinizdir. En iyi anti virüs programı sağduyudur. Tabi siz mahallesindeki dul ablaların sizinle arkadaşlık yapmak istediğine inanıp sitelere giriyorsanız o zaman kesinlikle kullanın.

Korsan film, dizi ve maç siteleri (eğer kullanıyorsanız) zararlı yazılım kaynıyor. Kaspersky Standart alın, kafanız rahat etsin.

Hayır hiçbir şey olmaz. Siz bir dosyayı indirip, onay gerip kurmadiginiz sürece güvendesinizdir. En iyi anti virüs programı sağduyudur. Tabi siz mahallesindeki dul ablaların sizinle arkadaşlık yapmak istediğine inanıp sitelere giriyorsanız o zaman kesinlikle kullanın.

😂 Özellikle maç yayınları veren sitelerde böyle reklam sitelerine atıyor o yüzden soruyorum. Yalnızca internet security olarak indirebileceğim programlar var mı ? Kaspersky free indirsem bilgisayarı kasar mı 16 gb ram i7 4720hq işlemcili eski bir laptop

😂 Özellikle maç yayınları veren sitelerde böyle reklam sitelerine atıyor o yüzden soruyorum. Yalnızca internet security olarak indirebileceğim programlar var mı ? Kaspersky free indirsem bilgisayarı kasar mı 16 gb ram i7 4720hq işlemcili eski bir laptop
Sistem kaldırma konusunda yüzde yüz emin olmadığım için yanlış yönlendirme yapmak istemem. Ama ciddi anlamda yük bindireceğini sanmıyorum.

Yıllık 125 TL ödemesi var Kaspersky Standart versiyonun. Bence bunu alıp kullanmak en doğrusu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı