Merhaba. Ben 14 yaşında yazılım ile uğraşan biriyim amatör olarak Visual Studio'dan C# üzerine çalışıyorum normalde iş aramıyordum fakat dedem yatalak hasta olunca dedemin harcamaları arttı. Sadece beni okula dolmuşla götürüp getirebilecek kazancı olan bir iş arıyorum. Sizce ne yapabilirm?
@453476 komik olan nedir hocam?
Bionluk gibi sitelerde freelancer olarak çalışabilirsiniz.
İnternette bulma gibi bir zorunluluk yok ise berber gibi yerlerde yarı zamanlı da çalışabilirsiniz.
Gülünç bir durum değil. Neye gülüyorsunuz anlamadım?
Freelancer olarak minik projeler yapabilirsin. Ya da kripto ile ilgilenebilirsin.
Ya da bir yerde çırak olarak.
C# diline hakim iseniz size önerim online oyunlarda bot, koxp vs. programlar yazıp satmanızdır. Bu sayede kendi işinizin patronu olursunuz. Örnek Knigt Online'da Bot Programı yazıp, bu işlerin döndüğü sitede kendinizi tanıtmak. Bazı botların isimlerini vereyim. Ayrıca Source olarakda hazır bulabilirsiniz çogunu. Önemli olan İnject kısmı. Güvenliği aştınızmı zaten bu dile hakimseniz süper işler cıkartırsınız. Afk bot , Farmex bot, KoExt, Bullbot. Rastgelsin.
Gülünç bir durum değil. Neye gülüyorsunuz anlamadım?
Freelancer olarak minik projeler yapabilirsin. Ya da kripto ile ilgilenebilirsin.
Ya da bir yerde çırak olarak.
@453476 komik olan nedir hocam?
Bionluk gibi sitelerde freelancer olarak çalışabilirsiniz.
İnternette bulma gibi bir zorunluluk yok ise berber gibi yerlerde yarı zamanlı da çalışabilirsiniz.