İnternette kopmalar

Ahmet Uygur

Hectopat
Merhaba bu sefer ki sorunum benim internetim olmaz olsunki TTNET. Hız 35Mbps AKN dolunca 16'ya kadar düşüyor yani en azından 13-15 görüyorum. Ama internet iyi mesela R6'da 80 ping falan alıyorum ama bir anda tüm oyunlarda ping 70-80 ken çok fazla çıkıyor R6'da 2200 ping gördüm 30 saniye donuyor oyun sonra ya atıyor ya düzeliyor ama 30 saniyede Rocket League'de gol yersin R6'da ölürsün kanser bir şey. Eğer internet kablosu ile bağlarsam düzelir mi? Ya da nasıl düzeltirim. Modem 2.4GHz ve 5GHz destekliyor yani sanırsam çift bant ben 5GHz bağlanıyorum bu sorunu çözün lütfen acil internet kullanamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fark etmez. Modemin yanında gelen sarı ethernet kablosu bile yeterli. Bahsettiğin kablolar 50-100 metre üzerinde hız kaybı yaşamamak için. Ev içi kullanımda herhangi bir kablo olur.
sarı ethernet kablosu en fazla 1 metredir ben yeni taşındım o yüzden modemi evin ucuna kurdular benim odam diğer ucunda 3+1 arada duvarlar var baya eski ev sahipleri oraya bağlamış o yüzden oraya bağladılar

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı