İnternette satılan 20 ₺'lik Windows Key'ler güvenilir mi?

Girdiğin Key Windows üzerinden kontrol sağlanıyor. Windows oradan, tamamdır dedikten sonra senin bilgisayarın etkinleşiyor. Bunda güvenlikle alakalı bir sorun olmaz. Çoğu kişi key ile aktif ediyor.
 
Girilen Key'ler orijinal Win lisanslıdır, herhangi bir sorun olmaz yazılımbudur'dan almıştım ben anakarta gömülüyor Key ve sonsuza dek aynı anakartla format işlemi yapabiliyorsun ancak başka PC'de kullanamıyorsun.
1000 liralık bir yazılımı 20 TL'ye almak, korsandan farkı yoktur güvenlik sıkıntıları da çıkabilir.
Yanlış bilgilendirme yapmayın lütfen konuyu araştırın...
 
Key'ler troy üründür, yani kutusuz, kargo ücretsiz, kağıtsız, çizisiz, bu nedenle ucuzlar ayrıca bunları Windows tek tek satmıyor topluca satıyor bu sayede inanılmaz indirimli geliyor ve bunları da herkese satmıyor anlaşmalı olduğu yerlere satıyor. Senin Windows'un sitesinden aldığın ürün kutulu ona sadece 500 TL kargo ücreti veriyorsun Amerika'dan geliyor ürün.
 
Yahu kardeşim söylediğinden kendin bile emin değilsin, milletin aklını bulandırıp yanlış yönlendirme. Bir tane adam göster bu yüzden güvenlik vb. sorunu yaşamış?
Yanlış bilgilendirme yapmayın lütfen konuyu araştırın...

Korsanı desteklemiyorum ama korsan kullanıyorum ve bende güvenlik sıkıntısı yaşamadım ama keyin gitme durumundan bahsediyorum. 1000'ları ürünü 20 TL'ye alırsanız sadece o aldığınız markayı kazandırırsınız
 

Geri
Yukarı