İnternette sayfalar yavaş açılıyor

MP3 dosyasında virüs olma ihtimali var bir virüs taraması yapar mısınız Kaspersky'den.
Merhaba, öneri için teşekkürler.
Lakin Kaspersky kullanmıyorum, işlem sırasında eset endpoind kullanıyordum, tarattım bir şey bulamadı. Ardından endpointi sildim silerken sorun çıktı tam silinmedi falan onu da hallettim. zaten üstüne üstlük 6-7 defa fornat ve temiz kurum yaptım bunların hepsinde de
C diskini silip biçimlendirdim.
Format, güvenli modda tarama, tam kurulum, malware taraması, internet hızlandırma ile ilgili öneriler (arka planda çalışanları kapatma v.s) yaptım tek yapmadığım modemi resetleme.

Hocam SSD markası neydi.

Hocam internetde Kaspersky'ın deneme sürümü mevcud bir indirin bir de Kaspersky ile taratın virüs SSD'ye sabitlenmiş olabilir.

Hocam internetde Kaspersky'ın deneme sürümü mevcud bir indirin bir de Kaspersky ile taratın virüs SSD'ye sabitlenmiş olabilir.
Şimdi indirdim ve hızlı tarama yaptım bir şey bulamadı. tam taramaya geçtim.
Birde şöyle bir şeyle karşılaştım bazı ekranlarda sanki çözünürlük düşük gibi.

Sorun ssd kaynaklı mı sizce? ssd böyle bir soruna neden olabilir mi? yani herşey normal pc açılış kapanış hızları windows gezgini falan normal, sadece nette sayfa yüklemeler çok ağır, video izleme eskiden 4k rahatlıkla izleyebiliyorken 1080 bile zor, çözünürlük 420lere düşüyor. Google yeni sekme açarken bile 1-2 saniye bekletiyor. Ha crhome kullanıyorum, firefox da denedim o da öyle.
Bir de hiç bios güncellemesi yapmadım gerçi hiçbir pc im de yapmamıştım.
Şimdi tekrar denedim 4k video izlemek mümkün değil 2006 lı yıllar gibi sürekli dönen çember seyrediyorum.
Video kartın dan dolayı olabilir mi? ne bileyim yada bağlantı hızı fiber zaten, sanki dura dura doluyormuş gibi.

Son düzenleme:

Hocam sizin şu an kullandığınız SSD artık üretilmiyor diye biliyorum ve evet SSD böyle bir duruma yol açabilir eğer bir arkadaşınızdan SSD vesaire bulabilirseniz deneyin sorun çözülmezse anakartınızdadır problem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…