Nasıl yani anlayamadım nasıl ceza yerim.
Ne zaman başladı sende bu sorunlar
Bende yaklaşık 1haftadan beri var. Modeme aç kapa yaparak sorunu düzeltmeye çalışıyorum. ama nedense yaklaşık yarım saat içinde tekrar başlıyor çaresizim bende ne yapabileceğimi bilmiyorumNe zaman başladı sende bu sorunlar. Benim yapmadığım kalmadı ne yaptımsa düzelmedi.
Bende yaklaşık 1haftadan beri var. Modeme aç kapa yaparak sorunu düzeltmeye çalışıyorum. Ama nedense yaklaşık yarım saat içinde tekrar başlıyor çaresizim bende ne yapabileceğimi bilmiyorum.
Şimdi baktım da en alınabilir duran 480GB ki. Xia marka 466TL.
Eki Görüntüle 1107706
Bu da SSD'nin kendi üreticisinin programı yani SSD de bir sorun yok gibi. Yaşayacak.
Peki gelgelelim sorun ne olabilir?
Eki Görüntüle 1107718
Aşağıdaki ekran görüntüsüne dikkat edersek sanki harfler biraz düz değil piksel piksel gibi. Sorun bununla ilgili olabilir mi? Acaba...
Eki Görüntüle 1107725
Ssdniz gayet sağlıklı peki Kaspersky ne dedi hocam.
Sorun kullandığınız tarayıcıda olabilir isterseniz bir de Opera GX indirin en olmadı PC'yi BIOS'tan sıfırlayıp sıfırdan Windows 10 kurun. Sorun BIOS'da gibi duruyor şu an eğer biosdada değilse yüksek ihtimal anakarttan kaynaklıdır.
Kaspersky bir şey demiyor temiz diyor acaba güvenli modda arama yaptırsam mı?
Modeme de format attım biraz önce bitti bir değişiklik olmadı. BIOS'umu hiç güncellemedim ondan olabilir mi! Gerçi şimdiye kadar kullandığım hiçbir BIOS'u güncellememiştim ama biraz tehlikeli geliyor BIOS güncelleme, elektrik kesintisi falan olursa ya da bir aksilik.
BIOS 101 sıfırlama anlatır gibi anlatabilir misin BIOS'tan sıfırlama nasıl oluyor, ilk defa duydum.
Gerçi yapmadığım ağ ayarlarını sıfırlama onu da yapsam mı?
Gerçi modeme format attığım sırada bir ara interneti hiç alamadığım an oldu internet var görünse de, ben başka bir siteyi açmaya çalıştığımda gsstatic gibi bir siteye kendi bağlanmaya çalıştı.
Gerçi onu da modeme ilk formatta internet şifresini değiştirdikten sonra tekrar modeme format atıp şifre koymayarak çözdüm.
Açıkçası emeğin için teşekkürler lakin video zaten benim sayısız yaptığım formatı gösteriyor. Biostan pc sıfırlama dün araştırdığım kadarıyla pc fişe takılıyken pili çıkartma sonra prizden fişi çekme sonrasında 15-20sn sonra pili tekrar yerine takmaymış. Bana tehlikeli gibi geldi.bu video yardımcı olur umarım.
Açıkçası emeğin için teşekkürler lakin video zaten benim sayısız yaptığım formatı gösteriyor. BIOS'tan PC sıfırlama dün araştırdığım kadarıyla PC fişe takılıyken pili çıkartma sonra prizden fişi çekme sonrasında 15-20sn sonra pili tekrar yerine takmaymış. Bana tehlikeli gibi geldi.
Açıkçası emeğin için teşekkürler lakin video zaten benim sayısız yaptığım formatı gösteriyor. BIOS'tan PC sıfırlama dün araştırdığım kadarıyla PC fişe takılıyken pili çıkartma sonra prizden fişi çekme sonrasında 15-20sn sonra pili tekrar yerine takmaymış. Bana tehlikeli gibi geldi.
BIOS'dan PC'yi sıfırlıcaksınız demek istemişdim.
Ssdniz gayet sağlıklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.