İnternette sayfalar yavaş açılıyor

sorun çözülmezse anakartınızdadır problem.
güleyim mi ağlayayım mı bilemedim, yanlış anlamayın, sitem size ve ya cevaba değil, sadece son 1 haftadır yapmadığım kalmadı. Şimdi modeme reset atacağım, olmadı ağ ayarlarını sıfırlayacağım, sonrasında olmadı ssd alacağım, en olmadı pencereden önce aşağı bakacağım, gelen geçen var mı? yoksa kaldırıp sistemi aşağı atacağım.

Hocam hayatımızda belirli problemler olacak ve olmayada devam edecek sıkmayın canınızı illakin bir çözüm bulunur hayatda her şeyin bir çözümü vardır bence gülün gülmek her zaman iyidir gülmek umut bağlar ve umut bağlamadan hiçbir şey gerçekleşmez

"Gülmek devrimci bir eylemdir.. Dik dur ve gülümse bırak neden gülümsediğini merak etsinler" diyorsun.

Bu arada SSD nin sağlam yada bozuk olduğunu anlama yöntemi yok mu? şimdi baktım da en alınabilir duran 480gb Ki..xia marka 466tl.

Hocam Technopat'ın çekmiş olduğu bir video var
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buradaki aşamaları takip ederek oğrenebilirsiniz.

Aynı sorun bendede var ama bir farkla bende Youtube 2 dakikada açılıyor 35 mbps fiber internet ama 2 dakikada açılıyor Youtube. Kaspersky İnternet Security kullanıyorum bilgisayarda hiçbir virüs yok. Anlayamadım sorun nedir.

Hocam yeni bir konu açmanız lazım aksi takdirde ceza yiyebilirsiniz.

Harikasın, şu an izliyorum.
Kaspersky tam taramayı bitirsin SSD'yi teste sokacağım.

Hocam insanlara yardım etmek bizim görevimiz birbirimize yardım edeceğizki sorunların üstesinden gelicez sorunun çözülüceğini umuyorum testleri yapdıktan sonra tekrar bilgilendirirsiniz zaten

Ne zaman başladı sende bu sorunlar. Benim yapmadığım kalmadı ne yaptımsa düzelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…