İnternette verilerimin sızdığını nasıl anlarım?

Ahnohnim

Hectopat
Daha fazla  
Yaşanan son Discord olayları yüzünden içime oturan konulardan 1 tanesi, verilerimin sızdığını anlamamın bir yolu var mı? Sızmışsa da nasıl silebilirim?

Yaşanan son Discord olayları yüzünden içime oturan konulardan 1 tanesi, verilerimin sızdığını anlamamın bir yolu var mı? Sızmışsa da nasıl silebilirim?

Silemezsin büyük olasılıkla binlerce kişinin elinde zaten ve anlamak derken neyi kast ediyorsun zaten Cumhurbaşkanı'ndan tut 1 hafta önce ölmüş birisine kadar herkesin kimlikleri hatta dedenin babasının kimlik bilgileri bile kayıtlıysa internette binlerce kişinin elinde dolaşıyor engellemenin bir yolu yok.

Ad soyad gibi verilerden bahsediyorsanız unutun verileri imkansız. Veriler SQL olarak ücretsiz bir şekile milyonlara dağıtıldı çoğu kişinin bilgisayarında tek tek yazılı olarak bile duruyor yapacak birşeyiniz yok.

Ad soyad gibi verilerden bahsediyorsanız unutun verileri imkansız. Veriler SQL olarak ücretsiz bir şekile milyonlara dağıtıldı çoğu kişinin bilgisayarında tek tek yazılı olarak bile duruyor yapacak birşeyiniz yok.

Hocam onlar tamam e-posta oyun vb veriler için ne yapabilirim?

Hocam onlar tamam e-posta oyun vb veriler için ne yapabilirim?

Şifrelerinize dikkat edebilirsiniz 2 faktörlü kimlik doğrulamasız hesabınız olmasın onu da kırmak mümkün fakat çok zor dikkat etmeniz gerek başka bir şey elinizden gelmez düzgün bilindik bir şifre yöneticisi kullansanız daha rahat olur hatta.

Hocam o bilgileri çaldıklarını düşünmüyorum çünkü panel kullanarak bu bilgileri çalmak çok da mümkün değil.

Oyun, e-pin tarzı siteler, A101, Migros, tonguç ve benzeri verilerde çalındı hocam düşünemeyeceğiniz kadar veriler sızdırıldı ücretsiz de verilmekte maalesef. Valorant, Riot gibi hesaplar bile sızdırıldı maçta olan adamın hesabını bile ele geçirebiliyorsunuz aklınıza bile gelmeyecek kadar sıkıntıda sızdırılma işi bilen biri olarak söylüyorum. Maalesef...

Şifrelerinize dikkat edebilirsiniz 2 faktörlü kimlik doğrulamasız hesabınız olmasın onu da kırmak mümkün fakat çok zor dikkat etmeniz gerek başka bir şey elinizden gelmez düzgün bilindik bir şifre yöneticisi kullansanız daha rahat olur hatta.

Oyun, e-pin tarzı siteler, A101, Migros, tonguç ve benzeri verilerde çalındı hocam düşünemeyeceğiniz kadar veriler sızdırıldı ücretsiz de verilmekte maalesef.

Halimize üzülüyorum her an her adım attığımız yer diken üstü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı