İnternette yüksek ping var

flapjackyz

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da belirtmiş olduğum gibi çok yüksek pingim var Valorant LoL veya herhangi bir Online oyunda çok fazla pingim var ve bu hiç düzelmiyor son 1 aydır bu durumu yaşıyorum hiç oyun oynayamıyorum sıkışıp kaldım oynayacak oyun da yok sıyırıcam artık bu ping olayından normal YouTube bile artık kasıyor o derece sorun var nolur yardım edin.

Arkadaşlar başlıkta da belirtmiş olduğum gibi çok yüksek pingim var Valorant LoL veya herhangi bir Online oyunda çok fazla pingim var ve bu hiç düzelmiyor son 1 aydır bu durumu yaşıyorum hiç oyun oynayamıyorum sıkışıp kaldım oynayacak oyun da yok sıyırıcam artık bu ping olayından normal YouTube bile artık kasıyor o derece sorun var ne olur yardım edin.

Şikayet edip iptal ettir başka şirkete geç bence.

Arkadaşlar başlıkta da belirtmiş olduğum gibi çok yüksek pingim var Valorant LoL veya herhangi bir Online oyunda çok fazla pingim var ve bu hiç düzelmiyor son 1 aydır bu durumu yaşıyorum hiç oyun oynayamıyorum sıkışıp kaldım oynayacak oyun da yok sıyırıcam artık bu ping olayından normal YouTube bile artık kasıyor o derece sorun var nolur yardım edin.
Altyapı'n fiber mi vdsl mi ve kaç mbps paket kullaniyorsun ?

Altyapım fiber sanırım 34Mbps olması lazım.

1708890927658.png

Hangi servis sağlayıcısını kullanıyorsunuz fiber olmasaydı altyapıdan süphe edecektim ama servis saglayicsiyla iletişime geçin bence, hızınızı yükseltmenizide öneririm altyapıya göre düşün paket kullaniyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı