Çözüldü İnternetten 6 MB/s ile dosya inerken torrentten 2 MB/s ile iniyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Torrent'e o dosyayı aynı anda iniden kişi sayısı artarsa hepinizin indirme hızı düşüyor.
Yani sizle alakalı değil Torrent ile alaklı.
Bunun sebebi torrent'ten indireceğiniz dosyaların çok fazla kişide paylaşıma açık olmaması olabilir.

Çözüm için ilk aşamada açık kaynak kodlu olan ve düzgün çalışan qBittorrent programını indirin ardından indireceğiniz dosyanın alternatif torrentini arayın. Hala düzelmedi ise güncel tracker listesi bulup indirmekte olduğunuz torrentin izleyicilerine ekleyin.
 
Google'dan indirdiğiniz dosya Google sunucularından bilgisayarınıza geliyor ve oldukça yüksek hızlara sahip. Ancak torrent kullanırken indirdiğiniz dosya o dosyaya sahip ve yayan diğer torrent kullanıcılarının bilgisayarından geliyor. Bu kullanıcıların toplam upload hızlarının indiren kullanıcılara bölümü kadar hızlı indirebilirsin.
 
Demeye çalıştığınızı anlamadım dostum. Sorunun torrent kaynaklı eğer orijinal yerinden satın alıp indirirsen sıkıntı çıkmayacak. Seviyesiz yanıtlar vermeyeniz lütfen. Sadece yardımcı olmaya çalışıyorum.
 
Demeye çalıştığınızı anlamadım dostum. Sorunun Torrent kaynaklı eğer orijinal yerinden satın alıp indirirsen sıkıntı çıkmayacak. Seviyesiz yanıtlar vermeyeniz lütfen. Sadece yardımcı olmaya çalışıyorum.

Dostum dislike atıp orijinal indirirseniz demişsin buradaki sorum oyun değil internette bir sıkıntı mı olup olmadığı Torrent'ten sadece oyun inmiyor
 

Yeni konular

Geri
Yukarı