İnternetten altın almak mantıklı mı?

Makaleler
3
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar, 18 yaşından küçüğüm ve elimde bir miktar para var. Paramı harcayacak bir imkanım yok şu an sınav senem olduğundan dolayı. Paranın da elimde değer kaybetmesini istemiyorum aklıma dolar veya altın almak geldi. Bu işten de ailemin haberi olmaması lazım o yüzden internetten almayı düşündüm. Bu seçenekler var alırsam 2 ya da 2.5 gram alacağım.

Sizce internetten almak mantıklı mı? İleride bozdurmak istediğimde kuyumcular direkt bozar mı sorun çıkartmadan? Bir de fiyat biraz fazla sanırım ama yapacak bir şey yok tek çarem bu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241016_204731_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20241016_204731_Hepsiburada.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 192
  • Screenshot_20241016_203434_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20241016_203434_Hepsiburada.jpg
    103,1 KB · Görüntüleme: 142
İnternetten alma bence, gidip kurumsal kuyumculardan alabilirsin. İnternetten alınca epey pahalıya geliyor.
Kurumsal kuyumcu derken hocam tam anlamadım, yerelde ünlü olan yerler mi mesela?

Bir de kuyumcular 18 yaş altına verirler mi? 18'den küçük durmuyorum ama sorgularlar mı yanımda bir büyüğüm olmadan?

Selamlar, 18 yaşından küçüğüm ve elimde bir miktar para var. Paramı harcayacak bir imkanım yok şu an sınav senem olduğundan dolayı. Paranın da elimde değer kaybetmesini istemiyorum aklıma dolar veya altın almak geldi. Bu işten de ailemin haberi olmaması lazım o yüzden internetten almayı düşündüm. Bu seçenekler var alırsam 2 ya da 2.5 gram alacağım.

Sizce internetten almak mantıklı mı? İleride bozdurmak istediğimde kuyumcular direkt bozar mı sorun çıkartmadan? Bir de fiyat biraz fazla sanırım ama yapacak bir şey yok tek çarem bu.

13 yasında değilsen sorun olmaz. Kuyumcunun insiyatifine kalmış. İnternette bariz derecede pahalı. Gram altın sonuçta.

Herhangi bir ortalama kuyumcudan alabilirsin bence, hem sonuçta sana 18 misin değil misin diye sorup ona göre satmıyorlar hem ortalama fiyatlarına göre daha ucuza bile alabilirsin belki de ilk kez internetten altın almak isteyeni gördüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı