İnternetten altın almak

Drogba39

Megapat
Daha fazla  
Alım-satım makası en dar olan platform hangisidir? Normalde İstanbul altın rafinerisinden alıyordum, ilk zamanlar 10-20 liraydı makas fakat şu son birkaç gündür çok arttı. Geçen gün 170 liraya kadar çıkmıştı, bu sabah 30-40 liralara düşmüştü, şu anda da 70-80 lira oldu yine aradaki makas. Altın yükseldiğinde sattım biraz, şimdi alamıyorum alım yükseldiği için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alım-satım makası en dar olan platform hangisidir? Normalde İstanbul altın rafinerisinden alıyordum, ilk zamanlar 10-20 liraydı makas fakat şu son birkaç gündür çok arttı. Geçen gün 170 liraya kadar çıkmıştı, bu sabah 30-40 liralara düşmüştü, şu anda da 70-80 lira oldu yine aradaki makas. Altın yükseldiğinde sattım biraz, şimdi alamıyorum alım yükseldiği için.

Makasın olması normal çünkü piyasa belirsiz. Kriptoda makas çok az olur.

Makasın olması normal çünkü piyasa belirsiz. Kriptoda makas çok az olur.
Makas olması normal zaten ama aşırı yüksek ve değişken. Dediğim gibi 2 gün önce 170 lira fark vardı, bu sabah 30-40 liralara kadar inmişti, şimdi 70-80 liralarda. Satış çok düştü ama alış çok yüksek alamıyorum

1-2 gün önce ciddi bir bekirsizlik ve ciddi bir solar satışı yaşandı. Üstünde siyasi bir kriz yaşandı. Bunlar büyük etkenler. Böyle olunca alım satım arasında farklar oluşur. Biraz daha beklemek ile şimdi almak ciddi riskler barındırır. İki durumda riskli :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı