İnternetten bulduğum RAM'in CL'sini nasıl öğrenebilirim?

MiracBasakin

Decapat
Arkadaşlar bilgisayarımda 8 GB 2666MHz değerinde 17 CL RAM bulunmakta. Bir tane daha 17 CL aynı değerlere sahip RAM almak istiyorum ama internette aradığımda CL bilgileri yazmamakta ya da ben bulamadım.
Yardımcı olur musunuz?
Bulduğum RAM'in CL'sini nasıl öğrenebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünün sitesine gidip öğrenebilirsin. Mesela Kingston marka ise, Kingston'un sitesinde, aynı ram'i bularak öğrenebilirsin. Ya da, direk Google'ye yaz. Google'de satan siteler çıkar. Birinde illa yazmışlardır.

Hocam laptop mu, masaüstü mü? CPU-Z ile Memory ve SPD sekmelerine bakabilirsiniz?
Hocam bulduğunuz RAM linkini atın bakalım.

Arkadaşlar bilgisayarımda 8 GB 2666MHz değerinde 17 CL RAM bulunmakta. Bir tane daha 17 CL aynı değerlere sahip RAM almak istiyorum ama internette aradığımda CL bilgileri yazmamakta ya da ben bulamadım.
Yardımcı olur musunuz?
Bulduğum RAM'in CL'sini nasıl öğrenebilirim?

Ürün kodunu internetten aratıp üreticinin sitesinde tüm özelliklerini öğrenebilirsiniz.

"hlv-pc21300d4-8g" ürün kodu bu ama kaç cl olduğunu bulamadım. Zaten 2 haftadır 2666mhz 8gb 17 cl ram arıyorum ama her çeşit ram var bi o yok.
Böyle ürün kodu olmaz. Uydurmuşlar.
Ürünün başka bir siteden bilgisini bulmaya çalışın.
Hangi ürüne bakıyorsunuz? Biz de bir bakalım.
Elinizdeki RAM'in aynısı yok mu piyasada?
Epey sitesinde CL17 diye arama yapabiliyorsunuz:

Frekansı yüksek olanlar var. Onları alabilirsiniz. Düşük olmasın da varsın yüksek olsun.
2.933, 3.000, 3.600, 4.000 Mhz bile var.

Son düzenleme:
Böyle ürün kodu olmaz. Uydurmuşlar.
Ürünün başka bir siteden bilgisini bulmaya çalışın.
Hangi ürüne bakıyorsunuz? Biz de bir bakalım.
Elinizdeki RAM'in aynısı yok mu piyasada?
Epey sitesinde CL17 diye arama yapabiliyorsunuz:

Frekansı yüksek olanlar var. Onları alabilirsiniz. Düşük olmasın da varsın yüksek olsun.
2.933, 3.000, 3.600, 4.000 MHz bile var.

.

Epey'e baktım ama ben notebook RAM'i alacağım onlar masaüstü için. Neredeyse çoğu siteye baktım ama benim bilgisayarıma uygun ram bulamadım.
,

Dosya Ekleri

• Screenshot_12.png
    Screenshot_12.png
    10,6 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_13.png
    Screenshot_13.png
    9,2 KB · Görüntüleme: 53
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı