İnternetten cüzdan kodu almak

Apdeus

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, benim bir Steam hesabım var ve bu hesaba hiç kart eklemedim ve hiç para yüklemedim. Şu anda netden bir cüzdan kodu alsam Steam'de etkinleştirsem bakiyem gelir mi? Çünkü hesabıma hiç kart eklemedim cevaplarını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, benim bir Steam hesabım var ve bu hesaba hiç kart eklemedim ve hiç para yüklemedim. Şu anda netden bir cüzdan kodu alsam Steam'de etkinleştirsem bakiyem gelir mi? Çünkü hesabıma hiç kart eklemedim cevaplarını bekliyorum.
Hesabınıza kart ekleyip steam üzerinden almak daha iyi olur. Ama illa internet üzerinden alacağım diyorsanız güvenilir siteleri tercih etmelisiniz. Ayrı bir komisyon ödemek siteye kalmış ama güvenli bir siteyi seçtiyseniz bir sorun çıkacağını sanmıyorum

Marketten kod almakla farkı yok sanırım dediğiniz yöntemin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı