İnternetten Dosya İndirme Programı Önerisi

Internet Download Manager

her türlü dosyaları indiriyor. 30 günlük deneme sürümü veya crack yaparak kullanabilirsiniz.

Program linki : Internet Download Manager: the fastest download accelerator

401759

Ben genelde film indirmek için kullanıyorum, işimi görüyor çok fazla bir kusurunu görmedim yakalayıcısı berbat orası ayrı her bir şeyi yakalıyor...
Valla ben o yakalayıcıyı anlamadım gitti videoyu falan algılıyor ama kalite seçimi falan çıkmıyordu saçma bir şeydi sildim gitti. En kralı IDM.

Konuyu hortlatıyorum, EagleGet'i yükledim, UI biraz kullanışsız olsa da performansı beni tatmin etti. Normal tarayıcıdan yakalanan indirmelerde IDM'ye göre bir tık yavaş olsa da Torrent performansını beğendim. Tek işi Torrent indirmek olan uTorrent EagleGet'in performansına yaklaşamıyor bile. uTorrent 1 dakikada anca kendine geliyor ve hızda droplar oluyor. Üstelik uTorrent'e göre 2-3 kat daha hızlı ve stabil indirme yapıyor. uTorrent'de 2.5MB/s ile indirdiğim dosyayı EagleGet ile 8MB/s ile indirebildim. Ücretsiz olduğu için reklam mevzusu var ama reklam dediği de sol altta küçük bir kutucuk var o kadar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı