Üstteki önerilenlerden hangisi ücretsiz? IDM'i biliyorum ama bir süre sonra para vermek gerekiyordu galiba.
XDM Home Ücretsiz.
Üstteki önerilenlerden hangisi ücretsiz? IDM'i biliyorum ama bir süre sonra para vermek gerekiyordu galiba.
XDM Home Ücretsiz.
30 gün IDM sonra EagleGet kullan. EagleGet güzeldir.Üstteki önerilenlerden hangisi ücretsiz? IDM'i biliyorum ama bir süre sonra para vermek gerekiyordu galiba.
Ben genelde film indirmek için kullanıyorum, işimi görüyor çok fazla bir kusurunu görmedim yakalayıcısı berbat orası ayrı her bir şeyi yakalıyor...EagleGet kadar uyuz bir yazılım görmedim.
Valla ben o yakalayıcıyı anlamadım gitti videoyu falan algılıyor ama kalite seçimi falan çıkmıyordu saçma bir şeydi sildim gitti. En kralı IDM.Ben genelde film indirmek için kullanıyorum, işimi görüyor çok fazla bir kusurunu görmedim yakalayıcısı berbat orası ayrı her bir şeyi yakalıyor...
FDM. İşinizi görür.Üstteki önerilenlerden hangisi ücretsiz? IDM biliyorum ama bir süre sonra para vermek gerekiyordu galiba.
Sorun neydi?Bilgisayarım yapılınca denerim teşekkürler☺
Klasik eski Sapphire. Ekran karttı gitti.Sorun neydi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.