Evet.Link.tl gibi siteler mi?
Evet.Link.tl gibi siteler mi?
Ayda 15-20 TL gelse yeter. Kaç kişi tıklaması gerekir bu kadar para gelmesi için?
1 tıklamaya, eğer direkt reklamı geçerse 5-15 kuruş arası kazanıyorsun. Biz buna 12 kuruş diyelim. Eğer, reklamlara tıklarsa 35-50 kuruşa kadar çıkıyor. Buna 40 kuruş diyelim. 10 kişiden 1 kişi reklamlara tıklıyor diye var sayarsak, ortalama 50-75 kişi falan gerekiyor.Ayda 15-20 TL gelse yeter. Kaç kişi tıklaması gerekir bu kadar para gelmesi için?
Peki bunları kendim tıklarsam yine de olur mu?1 tıklamaya, eğer direkt reklamı geçerse 5-15 kuruş arası kazanıyorsun. Biz buna 12 kuruş diyelim. Eğer, reklamlara tıklarsa 35-50 kuruşa kadar çıkıyor. Buna 40 kuruş diyelim. 10 kişiden 1 kişi reklamlara tıklıyor diye var sayarsak, ortalama 50-75 kişi falan gerekiyor.
Öyle bir şey olsaydı, herkes zengin olurduPeki bunları kendim tıklasam, yine de olur mu?
Anlarlar mı yani? Bilmediğim için soruyorum.Öyle bir şey olsaydı, herkes zengin olurdu.
Neden olmasın? Sürekli IP adresini resetleyen bir yazılım ile tıklayamaz mı?Öyle bir şey olsaydı, herkes zengin olurdu.
Peki bunları kendim tıklarsam yine de olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.