İnternetten günlük 30 TL nasıl kazanılır?

Biraz şans işi. İstersen Seaser Media'ya bakabilirsin, zamanında orada çalıştım ve memnunum ayrılmak istediğimi söyledim okuldan dolayı ve hiç sorun çıkartmadılar istediğim zaman dönebileceğimi de söylediler hatta.
Başvuru yaptım, inşallah dönerler.

Ne kadar kazanabilirim?

Siz ne kadar kazanıyordunuz bu siteden?
İlk 1 hafta seni deniyorlar ve maaş vermiyorlar fakat seni beğenirler ise 1 haftadan sonra para veriyorlar. Ve parayı onlarla konuşmalısın fakat benim önerim yazı başına 7TL falan alman. Her yazıyı yarım saatte yazsan ve günde 3 saat çalışsan günde 42TL kazanırsın.
@cinar_yasarrr nereden başlayabilirim başkalarına yazmaya?
Dediğini anlamadım fakat makale yazmak için Google Haberler'den dikkat çeken ve o gün yazılmış haberleri yazmanı öneririm. Tek bir kaynaktan da bakma bir kaç kaynaktan bak ve bol bol resim kullan, SEO'ya dikkat et, yazdığın yazıyı 1-2 kere baştan sona oku, başlığının dikkat çekici olmasına dikkat et. En son rastgele bir okuyucu gibi düşünerek oku.

İlk 1 hafta seni deniyorlar ve maaş vermiyorlar fakat seni beğenirler ise 1 haftadan sonra para veriyorlar. Ve parayı onlarla konuşmalısın fakat benim önerim yazı başına 7TL falan alman. Her yazıyı yarım saatte yazsan ve günde 3 saat çalışsan günde 42TL kazanırsın.
Teşekkürler hocam güzel para.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı