Bu aralar 1 TB'lık bir HDD almayı düşünüyorum. Hiç internetten HDD almadım. Kargoda gelirken hasar görme ihtimali var mı? Malum HDD'lerin kafası diske sürtünce arızalanıyor. Hiç böyle bir şey yaşayan var mı?
WD Blue 500GB HDD aldım. Bozuk geldi, kafa vuruyor. Şu an iade ettim kargo yolda, paramı bekliyorum. Yeni aldığım PC'yi çalıştıramadım HDD bozuk çıkınca. Kısaca olur mu olur ama aldığın site güvenilirse iade edersin.
Satıcı düzgün paketlerse yok ayrıca disk metal kutusu içerisinde enerjiye bağlı değilken alınan hasarlarda kolay bozulmaz. Güvenilir sitelerden gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. 2. el alacaksanız dikkat etmeniz gerek."Kargoda gelirken hasar görme ihtimali var mı?"
Şans işi biraz. Çıkma ihtimali de var çıkmama ihtimali de.Bizim arkadaşa daha yeni sipariş ettim. Umarım sıkıntılı çıkmaz.
Hocam benim aldığım diski adam öyle bir paketlemiş ki 5 dakika bıçakla uğraştım açmak için. Yani paketleme iyi de olsa sorun çıkabilir. Teknoloji biraz şans işi.Satıcı düzgün paketlerse yok...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.