İnternetten HDD Almalı mıyım ?

Daha fazla  
İnternetten araştırma yaptım kendime göre HDD buldum. Ancak kargo ile evime gelesiye kadar HDD zarar görür mü ? Eğer öyleyse bunu nasıl engelleriz yada engelleyebilirmiyiz ?

Yani ben Vatan Bilgisayar'dan almayı düşünüyorum sorunsuz bir şekilde gelir değil mi ? Eğer geldiğinde çalışmaz ise ne yapmalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani ben Vatan Bilgisayar'dan almayı düşünüyorum sorunsuz bir şekilde gelir değil mi ? Eğer geldiğinde çalışmaz ise ne yapmalıyım ?

Ben Vatan'dan alışveriş yapmadım. Onun için pek bir şey diyemeyeceğim ama forumda çoğu kişi alışveriş yapıyor Vatan'dan. Okuduklarıma göre sorunsuz geliyor. Çünkü herkes memnun Vatan'dan. Bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum. Çıkarsa da gider görüşürsün böyle, böyle oldu diye, hallederler. Zaten bildiğim kadarıyla Vatan garantide bir sorun çıkartmıyor. Yine de söyleyeyim güvenmiyorsan git mağazasından al temizce.

Vatan garantide sorunu yok. Uzun süre bekletsede. Bilgisyardan örney vereyim. Bilgisayarı son derece temiz bir şekilde gönderiyor. Bilgisayarı ilk aldığını hale getiriyor. Ayrıca bir çok sorunu bir çok hizmeti ücretsiz ve en iyi şekilde yapıyor. Eğer İnternetten alacaksan Vatan Bilgisayar'dan alabilirsin. Hepsiburada.com'da gayet güvenli. 2 yerdende alışveriş yaptım. Vatan Bilgisayar'ın servisini kullandım. Hepsiburada'nın garantisi ve servisi hakkında bilgim yok.

Aslında korktuğun konunun internetle alakası yok. Fiziksel zararlar firmalardan kaynaklı olmaz örneğin vatan bilgisayar sana hasarlı ürün satmaz. Tabi bazı siteler güvenilir değiller onlardan alışveriş yapmak yerina daha bilindik mağaza veya siteleri kullanmak gerekir. Benim sana tavsiyem siparişi verirken not ekleyebileceğin bir yer varsa oraya ürünün düzgün bir şekilde kargoya verilmesini istediğini söyle fiziksel hasarlar genelde çok muhterem kargo firmaları sayesinde oluşur. Bununda kolayı var ürün sana geldiğinde getiren kargo görevlisinden birkaç dakika beklemesini rica ederek ürünü onun yanında açıp kontrol etmen senin yararına olacaktır. Eğer bi sıkıntısı varsa ürünün görevliden tutanak tutmasını ve iade almasını rica edersin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı