İnternetten indirimli yemek sipariş etmek mümkün mü?

Anoka

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Az önce acıktığımı fark ettim ve indirimli yemek sipariş etmek için siz teknolara sormak istedim. Soru basit. Şimdiden teşekkürler...

Getirde indirim vardı lezzetegel olması lazım. Yoksa Migros yemek var o da ilk siparişe 100TL veriyordu.

Şimdi kafamda şöyle bir hesap yaptım. Evimin dibinde aspava var. Gitsem ikramlar sınırsız ve 1 pide alsam çiğ köfte mezeler falan garanti doyacagım. İnternette de ortalama aynı şeyler gelecek ama sınırsız değil. Ne yapayım sizce?

Şimdi kafamda şöyle bir hesap yaptım. Evimin dibinde aspava var. Gitsem ikramlar sınırsız ve 1 pide alsam çiğ köfte mezeler falan garanti doyacagım. İnternette de ortalama aynı şeyler gelecek ama sınırsız değil. Ne yapayım sizce?
Bütçe meselesi aslında. Aspava pahalı diye biliyorum eğer parasal sıkıntı yoksa bence dışarıda düzgün bir yerden yemek daha mantıklı öbür türlü 100 liralık kuponla eve dışarıda yiyeceğiniz her yemekten daha uyguna sipariş verebilirsiniz.

1 pide alsanız bile 400 altına kalkmazsınız diye tahmin ediyorum. Dediği gibi bütçe sıkıntı değilse adam akıllı bir şeyler yenebilir. Harici olarak az yemek yapmayı biliyorsanız tavukla çok güzel şeyler yapılabilir.

1 pide alsanız bile 400 altına kalkmazsınız diye tahmin ediyorum. Dediği gibi bütçe sıkıntı değilse adamakıllı bir şeyler yenebilir. Harici olarak az yemek yapmayı biliyorsanız tavukla çok güzel şeyler yapılabilir.

Hocam tavsiye için teşekkürler. Tavuk pirzolayı airfrayer a attım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı