İnternetten kız arkadaş bulmak zor mu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben eskiden bir uygulama kullanıyordum. Bir tane dul bana yazmış. 5 bilezik takacaksan hemen geleyim yazmış. Maalesef internetten ya dul ya da eşcinsel falan denk geliyor. Boş iş yani.

Bunu öğrenmek için yanlış forumdasın. Konuşacan insanlarla, kız erkek fark etmez, sosyal olacaksın. Giyimine kuşamına dikkat edeceksin, hobilerin olacak, hayata karşı bir duruşun olacak. Önce kendini sevip kendine hayran olacaksın ki bir başkası seni sevebilsin. Özgüven gidip hammal gibi dambıl kaldırınca değil bunları sağlayınca geliyor.

E kardeşim sen de "Sen istiyor seks? Ben istiyor seks" diye yaklaşırsan olacağı budur.
Bizim Burdur'da kıza arkadaş olmak için " Merhaba " desen taciz davası açıyorlar. O işler o kadar kolay değil. Fırsatçı çok.

Sanaldan tanışıp işi ciddiye götüren kişiler var ama o da binde bir orandadır. Kısaca boş iş hocam. Ki zaten abaza çok nefes alan herkese istek atıyorlar. Olsa olsa birinin yedek kulubesinde olursunuz.

Ama çalıştığınız yer olur ya da bulunduğunuz bir arkadaş ortamı olur oradan biriyle tanışır bir süre sohbet muhabbet sonra Instagram'ını istersiniz. Belki o şekilde bir şeyler olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…