Paran var mı?
İdare eder. Ben bir kere iş yerinde denedim ama olmadı.Real arkadaş çevrenizde herhangi bir karşı cinsle sohbetiniz mutlaka olmuştur özgüveniniz ne durumda?
Arsa marsa var da ben zengin değilim.Paran var mı?
Ben eskiden bir uygulama kullanıyordum. Bir tane dul bana yazmış. 5 bilezik takacaksan hemen geleyim yazmış. Maalesef internetten ya dul ya da eşcinsel falan denk geliyor. Boş iş yani.Kız arkadaş bulmak amacıyla pek çok uygulama denedim. Sugo, Tinder'i soulchill vb. bu uygulamalar hep para tuzağı. Sahte profiller, bot profiller var. Konuşup görüşebileceğim kimseyi bulamadım. Instagram'da şansımı deniyorum arada. O profiller de erkek çıkıyorben yanlış uygulama mı deniyorum yoksa internetten bu iş olmuyor mu? Ben nasıl kız arkadaş bulacağım?
E kardeşim sen de "Sen istiyor seks? Ben istiyor seks" diye yaklaşırsan olacağı budur.Biber gazı yemiştim yolda, denemesin yanlış anlaşılır.
Bizim Burdur'da kıza arkadaş olmak için " Merhaba " desen taciz davası açıyorlar. O işler o kadar kolay değil. Fırsatçı çok.E kardeşim sen de "Sen istiyor seks? Ben istiyor seks" diye yaklaşırsan olacağı budur.
E kardeşim sen de "sen istiyor seks? Ben istiyor seks" diye yaklaşırsan olacağı budur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.