İnternetten kız arkadaş bulmak zor mu?

Kız arkadaş bulmak amacıyla pek çok uygulama denedim. Sugo, Tinder'i soulchill vb. bu uygulamalar hep para tuzağı. Sahte profiller, bot profiller var. Konuşup görüşebileceğim kimseyi bulamadım. Instagram'da şansımı deniyorum arada. O profiller de erkek çıkıyor :( ben yanlış uygulama mı deniyorum yoksa internetten bu iş olmuyor mu? Ben nasıl kız arkadaş bulacağım?
Ben eskiden bir uygulama kullanıyordum. Bir tane dul bana yazmış. 5 bilezik takacaksan hemen geleyim yazmış. Maalesef internetten ya dul ya da eşcinsel falan denk geliyor. Boş iş yani.

Bunu öğrenmek için yanlış forumdasın. Konuşacan insanlarla, kız erkek fark etmez, sosyal olacaksın. Giyimine kuşamına dikkat edeceksin, hobilerin olacak, hayata karşı bir duruşun olacak. Önce kendini sevip kendine hayran olacaksın ki bir başkası seni sevebilsin. Özgüven gidip hammal gibi dambıl kaldırınca değil bunları sağlayınca geliyor.

Sanaldan tanışıp işi ciddiye götüren kişiler var ama o da binde bir orandadır. Kısaca boş iş hocam. Ki zaten abaza çok nefes alan herkese istek atıyorlar. Olsa olsa birinin yedek kulubesinde olursunuz.

Ama çalıştığınız yer olur ya da bulunduğunuz bir arkadaş ortamı olur oradan biriyle tanışır bir süre sohbet muhabbet sonra Instagram'ını istersiniz. Belki o şekilde bir şeyler olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı