İnternetten kız bulmak tehlikeli mi?

Hocam türk kızların egosu tavan da ben nereden bulacam dürüst bir kız? Yurt dışına çıkmalı mıyım? Hangi ülkeye gitmeliyim? Ama ordaki yaşam şartları iş olsun para olsun nasıl kazanacağımı hiç bilmiyorum. Ben yabancı ülkeden kız bulabilir miyim?
Birisi şunun üstüne soğuk su döksün. :D Akşam akşam hiç güleceğim yoktu.
 
Birisi şunun üstüne soğuk su döksün. :D Akşam akşam hiç güleceğim yoktu.
Nesi komik gülünecek bir şey yok ki. Gerçekleri söylüyorum türk kızların egosu tavan etmiş durumda.
Ben internetten kız arkadaş kız gerçek anlamda psikopat çıktı bence çok da emin olma. Ve dalga geçmek için değil ciddi anlamda psikopat gibiydi.
Hocam internetten tanıştınız demi psikopat kızla. Nereden buldunuz tinder dan felan mı?
 
Arkadaşlar son zamanlar da sahte arkadaşlık siteleri çığırından çıkmış durumda. İnternetten kız arkadaş bulmak tehlikeli mi? Tinder da araba fotosu atan erkekler 100 eşleşme alırken tarihi mekanlarda çekilenler 4 5 eşleşme alıyor ama site Premium almaya zorluyor bizi beğenenleri görmek için. Evden dışarı çıkıp kız arkadaş nasıl bulabilirim? Kitap okumayı çok seviyorum bunun bana artısı var mıdır? Komşu arkadaş olsun iş arkadaşı olsun vs. ben açıktan okuyorum liseyi bitirip memur olmayı hedefliyorum. Üniversite okuma hayalim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Saçma sapan bir soru. Git gerçekte kız bul. Trans falan çıkma olasılığı var.

Git bir enstruman calmayi ogren onlar seni bulur :)

Havalı çocuk seni... :D
 
Yazdıklarını okudum, bu kadar kız meraklısı olmaya devam edersen hiçbir zaman biriyle bir şey yaşayamayacaksın, bence karşı cinsi hayatının merkezine koymayı bırak ve kendine odaklan, emin ol böylesi daha sağlıklı. Belki de çok yakışıklısındır bilemiyorum ama kendine değer ver başkalarına değil. Şimdi her şey tip değilciler gelir kesin, kusura bakmayın ama her kız yanında estetik gözüken birini ister, en azından benimkiler öyleydi.
 

Geri
Yukarı