İnternetten laptop almak güvenli mi?

egeoz316

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Ankara
Merhabalar, uzun zamandır annem için uygun bir laptop bakıyoruz. Gerçekten ideal bir model bulduk fakat internetten laptop almaya hiç sıcak bakmıyoruz, internetten alışveriş hiç güvenli gelmiyor. Sizce laptop almak güvenli midir? Sonuçta büyük meblağlar ödüyoruz, herhangi bir mağduriyet yaşamak istemiyoruz.

Güvenli bir satıcı olduğu sürece neden bir sorun çıksın? Bilindik sitelerde havuz sistemi vardır ve dolandırılmanız aşırı zordur. Dolandırılsanız bile çok kolay yoldan paranızı geri alırsınız, gönlünüz rahat olsun.

Merhabalar, uzun zamandır annem için uygun bir laptop bakıyoruz. Gerçekten ideal bir model bulduk fakat internetten laptop almaya hiç sıcak bakmıyoruz, internetten alışveriş hiç güvenli gelmiyor. Sizce laptop almak güvenli midir? Sonuçta büyük meblağlar ödüyoruz, herhangi bir mağduriyet yaşamak istemiyoruz.

Evet. Aşırı fazla kişiye laptop aldırdım internetten. Hiçbirinde mağaza kaynaklı problem çıkmadı.

Aldığınız site güvenilir bir site olduktan sonra sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. İki kere internet üzerinden laptop aldım ve hiçbir sorun yaşamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı