İnternetten nasıl para kazanılır?

Kupon oynarsın en basitinden. Web tasarım olarak da online işler bulunabiliyor. Arkadaşım bir yandan üniversite okurken, bir yandan da bir Amerikan şirketinde online olarak evden Web tasarımcı olarak çalışıyor. Hiç yoktan aylık 1-2K dolar alıyordur.

Tabii ki bunun için vasfın olmalı. Vasıfsız bu tür işler zor. Kimse bedava para dağıtmıyor.

En basiti Photoshop işleri yapabilmek veya web sayfası tasarlayabilmek. Bunlar kolay ve iyi para kazandırma potansiyeli olan alanlardır. İddaa'da kupon yapabilirsin ama ne alırsan bir fazlasını bir şekilde kaybedebiliyorsun aklında olsun:) Alış-veriş portalı oluşturabilirsin. Mesela bir grup vardı arkadaşlardan, bildiğin Aliexpress gibi yerlerden temin edip satış yapıyorlardı. Olur mu öyle şey dedim. Adamlar fena büyüdü kısa zamanda:)

En basiti Photoshop işleri yapabilmek veya web sayfası tasarlayabilmek. Bunlar kolay ve iyi para kazandırma potansiyeli olan alanlardır. İddaa'da kupon yapabilirsin ama ne alırsan bir fazlasını bir şekilde kaybedebiliyorsun aklında olsun:) Alış-veriş portalı oluşturabilirsin. Mesela bir grup vardı arkadaşlardan, bildiğin Aliexpress gibi yerlerden temin edip satış yapıyorlardı. Olur mu öyle şey dedim. Adamlar fena büyüdü kısa zamanda:)
Ne tür web sayfası tasarlamalıyım? Sanırım bunun içinde aylık sunucu parası ödüyoruz.
Youtube en basiti. Mal mal videolar çek şaklabanlıklar yap. Sonra kameraya tekme at. Gelsin paralar.
Utanırım çekmem.
Şansına güveniyorsan CS:GO Bet sitelerine bakabilirsin, pek iyi bir öneri gibi gözükmüyor ama zamanında kazanmıştım. :D
CSGO ile aram yok.

Son düzenleme:
Ne tür web sayfası tasarlamalıyım? Sanırım bunun içinde aylık sunucu parası ödüyoruz.
Ne talep edilirse onu yapmalısın:) O sunucu paralarını falan alıcı ödüyor zaten sen değil. Ama yaptıgın site ve tasarımla tatmin etmelisin ki adam ödesin:)

Ama para kazanmak böyle bir şey değil ki.
Bakın bu sitenin sahipleri internetten para kazanıyorlar. Ama hiç bir is emeksiz para kazandırmaz. Sanmayın ki internetten yapılıyor olması emek gerektirmiyor. Eğer boş zamanlarda evden yapabileceğiniz bir iş arıyorsanız istikrarlı içerik videoları çekin ve YouTube'a koyun. "İçerik olarak ne üretmeliyim" diye soracaksanız eğer hiç boşa uğraşmayın, zira böyle güzel içerik fikri olan insanlar zaten kendisi üretir kendi takipçi kitlesini oluşturur.

Ne talep edilirse onu yapmalısın:) O sunucu paralarını falan alıcı ödüyor zaten sen değil. Ama yaptıgın site ve tasarımla tatmin etmelisin ki adam ödesin:)
Bana göre zor işe benziyor ama nasıl başlayacağım konusunda yardımcı olur musun? Bir de Photoshop işleri nasıl oluyor? Pc de öğrenmem zaman alacak Bir de şey gördüm kağıtta anime karakteri çiziyorlar bunların kazancı olur mu?
Ama para kazanmak böyle bir şey değil ki.
Bakın bu sitenin sahipleri internetten para kazanıyorlar. Ama hiç bir is emeksiz para kazandırmaz. Sanmayın ki internetten yapılıyor olması emek gerektirmiyor. Eğer boş zamanlarda evden yapabileceğiniz bir iş arıyorsanız istikrarlı içerik videoları çekin ve YouTube'a koyun. "İçerik olarak ne üretmeliyim" diye soracaksanız eğer hiç boşa uğraşmayın, zira böyle güzel içerik fikri olan insanlar zaten kendisi üretir kendi takipçi kitlesini oluşturur.
Oyun videosu çeksem olmaz mı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı