İnternetten nasıl para kazanırım?

Samed123

Hectopat
İlk önce konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Arkadaşlar yaşım 14 lise 1'deyim daha bilgisayarıma ekran kartı almak için internetten gelir veya kazanç elde etmek istiyorum. İnternetten ne bileyim uygulama falan indirerek ya da bir şeyler tasarlayarak bir şekilde para kazanmak istiyorum. Önceden ufak tefek Tosla ve Kwai'den para kazanmıştım, fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Usta daha çok erken en iyisi biraz daha bekle logo işleri falan kesat kim logoya para vermek ister mesela, kendini pazarlamaya çalışmak yerine 18 yaşını geç sonra işler değişir bence.

Dandik logoya 1000 TL veren var.

Onları "Akılsız" kategorisine koyabiliriz bence şurada 2D bir logo yapsan ne kadar kazanırsın örneğin veya Alıcı olarak düşünürsek kendimizi Veled-i Zina tasarımına benzeyen tasarıma 100 TL vermek ister misin? Hayır elbette Google görselden bedavaya almak varken neden para veresin?

Tasarımdan kim parayı kırmış kanka? Alacağı logo başına 20,30 lira ona da anca sigara parası çıkartır 200, 300'e kim logo yapacakda satacak ona vereceğim paraya kendim öğrenirim.
Arkadaş parayı kırmak istemiyor zaten ek gelir istiyor öğrenciyken. Ayrıca iyi iş çıkarırsa haftalık 700 800 rahat.

Google görselden bedavaya almak varken neden para veresin?
Biraz geri kafalısınız sanırım. Kimsenin Google'daki bedava 1 piksel logolarını kullanmak istemez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı