İnternetten oyun oynarken Alt + Tab yapınca takılma

İşletim sistemi
Windows 10

Bodyguard068

Hectopat
Katılım
10 Ekim 2020
Mesajlar
46
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Google üzerinden Online bir oyun oynuyorum 2 farklı Google sekmesi ile. Alt Tab ile diğerine geçiş yaptığım an 1-2 saniyelik takılma oluyor. Ekranı çok az küçülttüğüm zaman sorun çözülüyor ama küçük ekran oynamak da sıkıntı, rahat olmuyor. Sorun nedir ve nasıl düzelir? Önceden böyle bir sorun yoktu.
 
Sağ üstten 3 noktaya tıklayın, ayarlara gelin. Soldan Gelişmiş kısmına basın, alttan Sistem kısmına gelin. Orada "Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan" yazıyor. Açıksa kapatın, kapalıysa açın.
 
Bu durumda başka bir öneri yapamayacağım maalesef. Eskiden olmuyordu diyorsunuz fakat eskisiyle aynı şartlar altında mı oynuyorsunuz?
tamamen aynı şartlar ile oynuyorum nette araştırınca ekran kartı yeni sürümü windows 10da arıza çıakrtabiliyor eski sürümü yükleyince düzelir tarzında şeyler okudum ama bilemiyorum sorun yada güncelleştirmelerden dolayı emin değilim ortaya çıkmadan birkaç gün önce kadar yeni sürüm güncelleştirmeleri yaptım pcye format atılmıştı başka herhangi bir şey değişmedi
 

Geri
Yukarı