İnternetten/oyundan nasıl para kazanılır?

KeremCo

Hectopat
Katılım
16 Eylül 2020
Mesajlar
103
16 yaşındayım, tüm gün evdeyim. PC başında vs. Monitör için para biriktirmeye çalışıyorum. İnternet üzerinden para kazanmak için farklı birçok yol var. Ben hangisini seçsem illa şu kriterlerle karşılaşıyorum; kitle, tecrübe birikimi,ya da minik çapta bir bütçe. Kısacası internetten para kazanmak için doğru düzgün bir yol bulamadım. Önerilere açığım. Bana gereken miktar 1600 TL.
 
16 yaşındayım, tüm gün evdeyim. PC başında vs. monitör için para biriktirmeye çalışıyorum. İnternet üzerinden para kazanmak için farklı birçok yol var. Ben hangisini seçsem illa şu kriterlerle karşılaşıyorum; kitle, tecrübe birikimi, ya da minik çapta bir bütçe. Kısacası internetten para kazanmak için doğru düzgün bir yol bulamadım. Önerilere açığım. Bana gereken miktar 1600 TL.

G-loot diye bir program var. Başlangıçta size 2 dolar veriyor ve görev satın alıyorsunuz eğer görevi tamamlayabilirseniz 5 dolar sizin oluyor tamamlayamazsanız 2 dolarınız gidiyor ya para yüklemek ya da yeni hesap açmanız gerekiyor. 20 dolar gibi bir limiti olması lazım o limite ulaşınca para çekiliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı