İnternetten para kazandıktan sonra vergi ödenir mi?

256386

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar ben bir site üzerinden oyun oynarak para kazanıyorum. Bu parayı da belli bir limite ulaştığında çekeceğim fakat aklımda bir soru var. Ben bu parayı banka hesabıma çektikten sonra herhangi bir vergi olayı olacak mı? Hani bir şey alıp satmıyorum fakat sonradan başımın belayı girmesini istemiyorum.

Arkadaşlar ben bir site üzerinden oyun oynarak para kazanıyorum. Bu parayı da belli bir limite ulaştığında çekeceğim fakat aklımda bir soru var. Ben bu parayı banka hesabıma çektikten sonra herhangi bir vergi olayı olacak mı? Hani bir şey alıp satmıyorum fakat sonradan başımın belayı girmesini istemiyorum.

Hangi site üzerinden oynuyorsunuz?

Aylık 2000-3000 TL gelir elde ettim 9 ay ve fark etmediler yaptığın şekle bağlı ben Shopier ve elden satış yapmıştım.

Yok hocam 100 dolar filan. Yaptığım şey şu; site diyor şu oyunda şu kadar günde şu levele ulaş bunun karşılığı para vereyim şeklinde.

Parayı alabilirseniz sıkıntı olmaz bence.

Parayı almam konusunda bir şüphem yok. Bayağı kanıtları var ödemelerin. Fakat 18 yaş üstü olmanız gerekiyor. Vallahi hocam 25-30 yaşlarımda 6 haneli borçlarla karşılaşmak istemiyorum. Fakat para da lazım şu an. Malum aile bir yere kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı