İnternetten para kazanılır mı?

M.Arda Solmaz

Hectopat
Katılım
3 Eylül 2019
Mesajlar
1.624
Makaleler
1
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi forumlar öncelikle, günde 8-10 saat bilgisayar başındayım oyun, edit, Photoshop, derken akşam ediyorum. Fakat artık oyunlardan sıkılmaya başladım, ders çalıştığım için işe girmiyorum. Haliyle bunca saat bilgisayar başındayken de boş durmak canımı sıktı, internetten para kazanabilir miyim? Böyle bir şey var mı? Vaktimi boşa harcamamış olurum. Anket doldurarak para kazanıldığını duydum. Öyle bir site var mı? Var ise ne kadar güvenli?
 
İşe başlamadığım dönemlerde freelance çalışıyordum , bir site üzerinden iş alıyordum ve götürüyordu da. Genelde kodlama , soru çözme ve sınav oluyordu(bu birazcık illegal sanırım) benim alanlarım. Kendi yeteneğine göre iş alıp ekstra para kazanabilirsin.

 
Anket doldurarak para kazanabilecegin siteler var, bir tanesine annemle uyeyiz fakat yasina gore anketlerin gelme olasiligi artiyor. 25-40 yas arasina fazla gelirken 12-25 arasina daha az geliyor. Pasif gelir olacagi icin hic girismeni onermem. Website kodlamasini ogrenip satabilirsin, bir arkadasim amator olarak yapiyordu bir projesini 75TL'ye satmisti ve asiri ufak bir siteydi. Hakkinda, anasayfa ve yetkililerin bulundugu sayfa icin sadece 75TL aldi bu arada.
 
Photoshop yetenekleriniz iyi düzeyde ise freelancer olarak çalışabilceğiniz bazı siteler var. Fiyata göre istek üzerine istenilen şeyi yapıyorsunuz kısaca.

Yetenekli değilim, aslında bunca boş vaktimde iyi bir eğitim alıp ilerleyebilirim fakat şu anlık sadece kendi çapımda bir şeyler yapıyorum.
 
İnternetten para kazanılmaz aslında. Sahip olduğunuz bilgi / beceriyi kullanarak internet üzerinden gelir elde edebilirsiniz. Tek başına internet bağlantısına sahip olmak para kazanabilmek için yeterli değil diyebilirim.

1. Daha önce arkadaşların da bahsettiği gibi Photoshop bilginiz yeterli düzeydeyse, Freelance olarak iş alarak gelir elde edebilirsiniz.

2. Oyun oynuyorsanız oynadığınız oyunlardaki para birimini gelire çevirebilirsiniz. (WoW gibi)

3. İngilizce seviyeniz iyi düzeydeyse, R10 gibi sitelerden ya da freelance iş bulabileceğiniz platformlardan çeviri işi alarak gelir elde edebilirsiniz.

4. E-Ticaret işine girerek internet üzerinden yine gelir elde etmek mümkün. Instagram butikleri vb. buna güzel bir örnek.

Maddeler sahip olduğunuz bilgi / beceriye göre uzar gider :)
 
Anket doldurarak para kazanabilecegin siteler var, bir tanesine annemle uyeyiz fakat Yasin'a gore anketlerin gelme olasiligi artiyor. 25-40 yas arasina fazla gelirken 12-25 arasina daha az geliyor. Pasif gelir olacagi için hiç girismeni onermem. Website kodlamasini ogrenip satabilirsin, bir arkadasim amator olarak yapiyordu bir projesini 75TL'ye satmisti ve asiri ufak bir siteydi. Hakkinda, ana sayfa ve yetkililerin bulundugu sayfa için sadece 75TL aldi bu arada.

Bunu nasıl yapabilirim? Bir video falan var mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı