İnternetten Para Kazanmak İçin Site Önerisi

NoName472

Hectopat
Katılım
7 Ağustos 2018
Mesajlar
695
Çözümler
1
Yer
Türkiye
Az önce bir konu açmıştım: "Babamı PC Almaya Nasıl İkna Edebilirim?" diye. Aklıma internet geldi. Udemy'de profil oluşturdum. Başka tavsiyeleriniz var mı? Şimdiden sağ olun.
 
Kusura bakma ama 21 yaşına gelmişsin bir zahmet part time gir bir yerde çalış. Üniversite bizde okuduk bu süreçte telefon yenilemen gerekiyordu LC Waikiki'ye çeyrek part olarak girip çalışarak aldım telefonumu. Belli bir yaştan sonra ailene bir şey almak için ikna yerine artık bir birey olduğunun farkına vararak hareket etmelisin. Bu arada yaşın profilde 21 yazıyor eğer bu doğru değilse orasını bilemem, ben ona göre yorum yapıyorum.
 
Kusura bakma ama 21 yaşına gelmişsin bir zahmet part time gir bir yerde çalış. Üniversite bizde okuduk, bu süreçte telefon yenilemem gerekiyordu LC Waikiki'ye çeyrek part olarak girip çalışarak aldım telefonumu. Belli bir yaştan sonra ailene bir şey almak için ikna yerine artık bir birey olduğunun farkına vararak hareket etmelisin. Bu arada yaşın profilde 21 yazıyor eğer bu yalansa orasını bilemem ben ona göre yorum yapıyorum.

Arkadaş 11 yaşında.
 
Kusura bakma ama 21 yaşına gelmişsin bir zahmet part time gir bir yerde çalış. Üniversite bizde okuduk bu süreçte telefon yenilemen gerekiyordu LC Waikiki'ye çeyrek part olarak girip çalışarak aldım telefonumu. Belli bir yaştan sonra ailene bir şey almak için ikna yerine artık bir birey olduğunun farkına vararak hareket etmelisin. Bu arada yaşın profilde 21 yazıyor eğer bu yalansa orasını bilemem ben ona göre yorum yapıyorum.
LC'de ne kadar ücret veriyorlardı o zaman? Çok az diye duymuştum.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı