İnternetten para kazanmak isteyenlere tavsiye

Merhaba hocam siz ne tarz işler yaptınız?

Mobil oyunda bazı şeyler sattım da ismini söyleyemem maalesef kanka.

Zor. 3 ayda gelecek para mı yoksa çalışarak o paranın 2 katı mı?

2 ayda günde en fazla 1-2 saat ayırarak kazandım hem öğrenci iken en fazla garson olabilirim hiç de kendimi yormama gerek yok, 0 sermaye ile başladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Al sat yap. Atıyorum ortalama skin yatırılmış bir valorant hesabın var bunu sat sonrasında gelen parayla başka bir şeyler al sonra aldığın şeyleri de sat. Böyle böyle katlanır.

Sen bu konuyu açmasaydın hayla forumlarda para kazanmak diye geziniyordum sanırım

Sen bu konuyu açmasaydın hâlâ forumlarda para kazanmak diye geziniyordum sanırım

Ne mutlu bana dostum. Öyle söylemek istemezdim lakin arkadaş gereksiz konuştu o yüzden cevabını verdim. Şu an İtemsatış'ın en iyi mağazalarından birisi oldum, mesleğim denecek kadar çok para kazanmaya başladım. Sende durumlar nedir?

Bu işe başlayacaklar varsa, küçük sermayelerle başlamalarını öneririm. Çünkü işin hacmini büyütme ve daha da önemlisi piyasada tutunma olasılığınız çok düşük. Ben başlarda İtemsatış üzerinden denediğimde hiç satış yapamadım fakat şu anda yabancı sitelerde satış yapıyorum ve Dolar üzerinden çok daha iyi paralar kazanıyorum. Tavsiyem de yabancı sitelerde çalışmanızdır. TL üzerinden hem elde edilen kar düşük, hem de yabancıların ticaret anlayışı çok daha iyi. Kimse saçma sapan sorunlar çıkarmıyor ve küçük çocuklarla uğraşmıyorsunuz.

Ne kadar alıyorsunuz hocam aylık?

Hocam peki mağaza açmak için T.C. Kimlik numarası vs istiyorlar mı?

Kullandığın sitenin adını söylermisin

Güzel gidiyor 4 bin daha kazandım sadece 1 oyun kategorisinde satış yapıyorum diğerlerinde öğretcek biri gerek. Mağaza adın nedir

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250306_124103_Chrome.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 188
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…