İnternetten para kazanmak isteyenlere tavsiye

@Cr Oyuncusu hocam ben de sayenizde başladım şuan mağazayım özel mesaj yoluyla mağazanın adını söyleyebilirsen çok sevinirim belki item üzerinden senden tedarik sağlarım ikimiz için de iyi olur [şimdi baktım da technopatta dm özelliği yokmuş. Eğer okayse discord adımı buraya yazabilirim]

Son düzenleme:
Merhaba bende uzun bir süre playerauctions üzerinden komisyonculuk yaparak devam etmiştim fakat G2G'ye sıçramak istiyorum ödemeleri nasıl alıyorsunuz yöntemlerinizi aktarabilir misiniz?

Payoneer üzerinden para çekiyorum. Direkt banka hesabına da çekebiliyorsunuz ama komisyonu daha fazla. Payoneer aracı firma olarak hem daha güvenli hem de daha hızlı.

Bu arada G2G yerine Eldorado'ya geçmenizi tavsiye ederim. G2G tamamen tekellerin elinde. 3-5 tane mağaza var ve siteyi işgal etmişler. Bu yüzden kazancımın büyük kısmı Eldorado üzerinden geliyor. Bilmiyorum, belki de ben başaramamışımdır ama yine de Eldorado yeni başlayanlar için daha iyi gibi duruyor.

Payoneer üzerinden para çekiyorum. Direkt banka hesabına da çekebiliyorsunuz ama komisyonu daha fazla. Payoneer aracı firma olarak hem daha güvenli hem de daha hızlı.

Bu arada G2G yerine Eldorado'ya geçmenizi tavsiye ederim. G2G tamamen tekellerin elinde. 3-5 tane mağaza var ve siteyi işgal etmişler. Bu yüzden kazancımın büyük kısmı Eldorado üzerinden geliyor. Bilmiyorum, belki de ben başaramamışımdır ama yine de Eldorado yeni başlayanlar için daha iyi gibi duruyor.
eldaradoda hesap oluşturdum sistem aslında oldukça güzelmiş satış komisyonları ne kadar

hangi servisde iş yapıyorsun currency boosting vs ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı