- Makaleler
- 3
Dediğim gibi, birkaç gündür araştırdım fakat pek bir şey bulamadım. Önerileri dikkate alırım tabii ki.Hocam siz bu işe başlayacak iseniz size çok güzel öneriler yapabilirim.
Dediğim gibi, birkaç gündür araştırdım fakat pek bir şey bulamadım. Önerileri dikkate alırım tabii ki.Hocam siz bu işe başlayacak iseniz size çok güzel öneriler yapabilirim.
Hocam siz bu işe başlayacak iseniz size çok güzel öneriler yapabilirim.
Her gün bir sürü şikayet geliyor yok satıcı maili benden önce değiştirmiş diyor müşteri sonra para satıcıya gitmiyor. Yok alıcı hesabı alıyor almadım bana gelmedi diyor. Bunların nasıl önüne geçiyorsunuz hocam.
Her gün bir sürü şikayet geliyor yok satıcı maili benden önce değiştirmiş diyor müşteri sonra para satıcıya gitmiyor. Yok alıcı hesabı alıyor almadım bana gelmedi diyor. Bunların nasıl önüne geçiyorsunuz hocam.
Merhaba hocam.
Cevaplarını bekliyoruz.
Hala devam ediyorum.Hocam yaklaşık 1.5 ay olmuş son durum nedir, hala devam ediyor musunuz?
Kazancınız ne durumda hocamHala devam ediyorum.
2 katı oldu.Kazancınız ne durumda hocam
Merakımdan soruyorum, Günde ortalama kaç saatinizi ayırıyorsunuz? İşe başlarken sermayeniz varmıydı.2 katı oldu.
Merakımdan soruyorum, günde ortalama kaç saatinizi ayırıyorsunuz? İşe başlarken sermayeniz var mıydı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.